about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

ارتقاء توان دفاع سایبری در شرکت نفتی شل

مسئولین شرکت اعلام کرده‌اند، با توجه به افزایش خطر تهدیدات هکری و احتمال هدف قرار گرفتن تأسیسات حیاتی و زیرساختی‌های نفتی در سراسر جهان، افزایش امنیت سایبری، بسیار لازم و ضروری به نظر می‌رسد و ما نیز باید هم‌راستا با سایر شرکت‌ها، امنیت سایبری خود را افزایش دهیم.
نیمی از تأسیسات و زیرساخت‌های این شرکت، طی سه سال آینده در طرح منسجم دفاع سایبری در برابر هکرها ایمن‌سازی خواهند شد.
این شرکت بزرگ نفتی، در همین راستا، قراردادهای امنیتی با شرکت‌هایی چون شرکت تجهیزات شبکه سیسکو (Sisco) و شرکت لوازم الکترونیکی و نرم افزاری یوکوگاوا (Yokogawa) در ژاپن بسته است. این دو شرکت مدعی شده‌اند که طرح آن‌ها باعث کاهش چشمگیر آسیب‌پذیری شبکه گسترده شرکت شل می‌شود. شل دارای تأسیسات گسترده‌ای در سراسر جهان است و همین موضوع باعث رشد آسیب‌پذیری تجهیزات این شرکت در برابر هکرها شده است.
با سرمایه‌گذاری یک گروه منسجم و واحد در موضوع امنیت سایبر شرکت شل، مسئولین این شرکت امیدوارند امنیت سایبری زیرساخت‌های خود را به حدی استاندارد برسانند و بتوانند تهدیدات موجود علیه زیرساخت‌هایشان را در کمترین زمان رصد و پیگیری نمایند.
برنامه‌ریزی این شرکت به جهت ارتقا توان امنیت سایبری، جزو اولین برنامه‌ریزی‌ها در میان بخش خصوصی است که به جهت استانداردسازی توان امنیت سایبری انجام خواهد شد.

 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.