about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

107 شرکت با فعالیت در حوزه امنیت سایبری، در تلاشند تا فناوری‌های کاربردی در این صنعت را ارتقا دهند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ۱۰۷ شرکت با فعالیت در حوزه امنیت سایبری، در تلاشند تا فناوری‌های کاربردی در این صنعت را ارتقا دهند.

امنیت سایبری را «برنامه‌ریزی و اقدام برای حفاظت سیستم‌ها، شبکه‌ها، دیتابیس‌ها و برنامه‌ها از حملات دیجیتال و سازماندهی یک استراتژی دفاعی علیه مجرمان اینترنتی و اقدامات مخرب آنها» تعریف می‌کنند. حوزه‌ای راهبردی که برای پاسداشت از دارایی‌‌های ارزشمند سازمانی کاربرد فراوانی دارد. حفظ امنیت سایبری یکی از چالش‌های مهم دنیای مدرن به شمار می‌رود، چرا که تعداد وسایل الکترونیکی، از تعداد افراد بیشتر است و حملات سایبری روز به روز خلاقانه‌تر می‌شود.

این حوزه راهبردی از جمله عرصه‌های علمی است که مورد حمایت ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار دارد.
در همین راستا نیز در حال حاضر ۱۰۷ شرکت فناور به این حوزه ورود کرده‌اند که حاصل تلاش آنها توسعه فناورانه حوزه‌های امنیت هوشمند، مخابرات و شبکه، هوشمندی سازمان و کسب و کار، فناوری اطلاعات و فضای سایبری، خدمات دیجیتال و غیره را در پی داشته است.

بر اساس آمارهای اعلام شده ۳۰ شرکت در زمینه امنیت هوشمند فعالیت دارند. شرکت‌هایی از جنس دانش‌بنیان و خلاق. همچنین حوزه مخابرات و شبکه نیز با تلاش ۲۹ شرکت فناور توسعه یافته است. هوشمندی سازمان و کسب و کار که رتبه سوم را در این حوزه به خود اختصاص داده است، نیز با تلاش ۱۸ شرکت به نتیجه رسیده است. شرکت‌هایی که بیشترین تمرکز آنها در استان تهران(۸۱)، اصفهان(۱۲) و خراسان رضوی(۴) است.

منبع:

تازه ترین ها
تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.

تصویب
1405/04/02 - 12:51- هوش مصنوعي

تصویب قانون عدالت کیفری کانادا با هدف حمایت از کودکان

آسیب‌های دیجیتال و حمایت از کودکان، اصلاحات عمده‌ای را در قانون مجازات کانادا ایجاد کرده است.