about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

ارتباط مقامات اسراییلی با هکینگ تیم

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ طبق برخی گزارش‌ها، اعضایی از شرکت هکینگ تیم با مقامات پلیس اسراییل، وزارت دفاع و شرکت صنایع دفاع التا (Elta)، ملاقات کردند. یانیو آزانی (Yaniv Azani)، رییس فناوری واحد سایبری پلیس اسراییل، در این ملاقات از این اعضا پرسید که چه نرم‌افزارهایی برای نظارت بر شبکه‌های اجتماعی موبایلی خصوصاً اسکایپ و وایبر و نظارت بر GPS دارند. طبق اسناد مذکور، برنامه‌های جاسوسی از اسکایپ، وایبر و... به مقامات اسراییلی مذکور فروخته شد ولی برخی منابع دیگر حاکی از آن است که دلایلی مبنی بر خرید مقامات اسراییلی یا استفاده‌ی آن‌ها از ابزارهای جاسوسی هکینگ تیم در دسترس نیست.
به‌علاوه این اسناد نشان می‌دهد که وزارت دفاع اسراییل از هکینگ تیم نوع رمزنگاری مورداستفاده در برنامه‌های جاسوسی را درخواست کردند. همچنین مقامات این وزارت خانه از هکینگ تیم در مورد برنامه‌های کاربردی که از طریق این نرم‌افزارهای جاسوسی قابل‌اجرا هستند سؤال کردند. در کنار این‌ها از قابل‌ارسال بودن اطلاعات به‌دست‌آمده از طریق این نرم‌افزارها نیز مطالبی را جویا شدند.
به‌علاوه مقامات شرکت التا نیز از اعضای هکینگ تیم در مورد فناوری‌ها این شرکت که مرتبط با رمز عبورهای پیچیده‌ی وای فای هستند کسب اطلاع کردند. همچنین در مورد اینکه آیا این فناوری‌ها توانایی شنود ارتباطات در حملات مردمیانی (man in the middle) را دارند، مطالبی را از اعضای این شرکت پرسیدند.
نکته‌ی مهم دیگر این است که هکینگ تیم از طریق شرکت نایس سیستمز (Nice Syestems) که یک شرکت مشاوره‌ی اطلاعاتی اسراییل است، ابزارهای جاسوسی خود را به هندوراس و آذربایجان می‌فروخت. البته نایس سیستمز در این میان مدعی شده است که چون بخش جمع‌آوری اطلاعات و سایبری خود را به شرکت هوافضا و صنایع جنگ‌افزار اسراییلی البیت سیستمز (Elbit Systems) فروخته است، در حوزه‌ی اطلاعاتی فعالیت نمی‌کند و ظاهراً می‌خواهد خود را از این کار تبرئه کند.
 اسراییل با خرید جاسوس‌افزار از هکینگ تیم قصد دارد از کشورهای رقیب خود در فضای سایبر جاسوسی کند که واضح است ایران از مهم‌ترین آن‌هاست. در نتیجه رصد کدهای مخرب هکینگ تیم بسیار مهم است.

 

تازه ترین ها
هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.