about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

چند سالی است که بازار شهرهای هوشمند به لطف راهکارهای نوآورانه‌ و فناورانه‌ای چون اینترنت اشیا در دنیا داغ شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شهرنشینی پدیده‌ای بدون پایان است. امروزه 54 درصد از مردم جهان در شهرهای مختلف زندگی می‌کنند که انتظار می‌رود تا سال 2050 به 66 درصد برسد. این توسعه ادامه‌دار قطعا تبعات زیست‌محیطی، اجتماعی و اقتصادی به همراه دارد. به همین دلیل باید با کمک فناوری و نوآوری؛ این آثار منفی را کاهش داد.

توسعه شهرهای هوشمند یکی از این راهکارهایی است که می‌تواند مدیریت شهرها را هوشمند و پایدارتر کند. به همین دلیل کشورهای مختلف چند سالی است به دنبال توسعه شهرهایی هستند که با کمک فناوری به شکلی هوشمند و خلاقانه مدیریت می‌شوند. در این نوع از زیستگاه‌های بشری؛ مدیران شهری از شبکه‌های دامنه بالای مصرف برای برقراری ارتباط و بهبود زیرساخت‌ها، بهره‌وری، راحتی و کیفیت زندگی ساکنین و بازدیدکنندگان استفاده می‌کنند.

در ایران هم این مفهوم در حال پا گرفتن و توسعه یافتن و بازار آن با عرضه 60 محصول فناورانه رونق گرفته است. محصولاتی که توسط شرکت‌های دانش بنیان و فناور طراحی و تولید شده و می تواند نیاز مخاطبان را پاسخ دهد.

محصولاتی چون طرح سرمایه گذاری تولید صفحات فایبرسمنت برد (کف پوش)، سامانه جامع کنترل و مدیریت یکپارچه پارس کارن، تولید انواع رنگ‌های پیشرفته، مسلح کننده سلولی خاک ، آسفالت و بتن ( ژئوسل دوختی پس کشیده )، تهیه نقشه هوایی، تهیه نقشه توپوگرافی، آب مجازی (تولید آب اشامیدنی از رطوبت هوا)، تکنولوژی رنگین‌سازی و نقش‌اندازی سنگ‌های طبیعی، خط تولید سنگ‌های سه‌بعدی و غیره که تولید و تجاری‌سازی شده است.

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.