about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

«Juniper Networks» راه‌حل‌های امنیتی را برای شبکه 5G «Telefonica Spain» فراهم می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ در حالیکه «Telefónica» به گسترش شبکه 5G خود در اسپانیا ادامه می‌دهد، این ارائه دهنده خدمات باید اطمینان حاصل کند که تمام ترافیک ایمن است و از زیرساخت‌های آن محافظت می‌شود. برای رسیدن به این هدف، دروازه امنیتی «Juniper» انتخاب شد.

Telefónica پلتفرمی را انتخاب کرد که می‌تواند برای پشتیبانی از سرویس‌های اضافی از جمله راهکار «CGNAT»، «Stateful Firewall»، سیستم جلوگیری از نفوذ (IPS)، انکار سرویس (DoS)، امنیت برنامه، وی‌پی‌ان (IPsec)، مدیریت تهدید یکپارچه (UTM)، کیفیت سرویس (QoS) و تکثر در مقیاس بزرگ در آینده بهبود یابد.

راج یاواتکار (Raj Yavatkar)، مدیر ارشد فناوری در شبکه‌های Juniper گفت :

«برای مقابله بهتر و مهار تهدیدات امنیتی در یک شبکه تلفن همراه مدرن، ارائه دهندگان خدمات مانند Telefónica تلاش می‌کنند تا از امنیت شبکه مطمئن شوند. دروازه امنیتی Juniper می‌تواند ضمن اطمینان از حفظ عملکرد شبکه، به آرامش خاطر و رعایت مقررات برای رشد شبکه‌های 5G کمک کند.»

Telefónica این راه‌حل‌ها را برای Juniper اجرا می‌کند : دروازه خدمات «SRX5800»، به عنوان بخشی از خانواده SRX، که شامل «vSRX» و «cSRX» می‌شود و به شما اجازه می‌دهد تا راه‌حل به‌طور یکپارچه در زیرساخت‌های ابر Telco گسترش یابد؛ کارت پردازش خدمات نسل سوم (SPC3)، با شتاب امنیتی پیشرفته برای IPsec که باعث تقویت «SRX5800»، «SRX5600» و «SRX5400» برای تأمین نیازهای پهنای باند بالای «gNodeB» می‌شود؛ و نسل چهارم کارت‌های خروجی ورودی «SRX5000» (IOC4) که حداکثر 480 گیگابیت بر ثانیه را پشتیبانی می‌کنند.

یوآخین ماتا (Joaquin Mata)، مدیر ارشد فناوری Telefónica Spain اظهار داشت :

«راه‌اندازی شبکه 5G یک تجربه پیشرفته تلفن همراه را برای مشتریان ما فراهم و همچنین موارد جدیدی از اتصال از جمله اینترنت اشیا، واقعیت افزوده و موارد دیگر را استفاده می‌کند. ما باید اطمینان حاصل کنیم که ترافیک شبکه از همه دستگاه‌های متصل می‌تواند شبکه ما را بدون تأثیر بر عملکرد شبکه به طور ایمن رد کند. با استفاده از پلتفرم امنیتی با تأخیر کم منفرد Juniper می‌توانیم بدون توجه به مقیاس، اطمینان حاصل کنیم که شبکه 5G ما در حال حاضر و در آینده امن خواهد بود.»

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.