about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

یک شرکت دانش بنیان برای اولین بار در کشور تکنولوژی AR (واقعیت افزوده) را در بستر وب فراهم کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ میلاد اصلانی مدیر برنامه نویسی یک شرکت دانش بنیان گفت:  موتور نمایش و ارائه خدمات واقعیت افزوده بر بستر وب و بدون نصب اپلیکیشن است، این موتور توانایی نمایش محتوا‌های صوت، تصویر، ویدیو و مدل سه بعدی را دارا است.

وی ادامه داد: به وسیله این خدمت سطح تمام محصولات فیزیکی تبدیل به یک رسانه می‌شود، تا پیش از این محصولات ارائه شده توسط AR را یا به صورت اپلیکیشن یا با استفاده از آیتم‌های رایگان گوگل استفاده کرده‌اند که فقط توانایی درج عکس سه بعدی بروی یک سطح را داشته است، اما ما در این محصول که به صورت مارکر بیس است، محتوای ارائه شده به صورت مدل سه بعدی، ویدیو، موسیقی، عکس را شناسایی کرده و بر روی تصویر مورد نظر که می‌تواند کارت ویزیت، منوی رستوران، کارت هدیه بانکی باشد نمایش می‌دهد.

او گفت: با اسکن کیو آر کد موجود بر روی کارت ویزیت، کارت هدیه بانکی و ... بدون نصب هیچ اپلیکیشنی از طریق خود مرورگر گوشی خدمات مورد نظر ارائه می‌شود.

اصلانی اظهار کرد: یکی از کاربرد‌های این خدمت کارت هدیه بانکی است. برای مثال بانک می‌تواند پیام تبریک ویدیویی خود را روی کارت ضبط و آپلود کند و تحویل گیرنده نهایی با اسکن کارت می‌تواند پیام ضبط شده را تماشا کند.

وی با اشاره به این که این فناوری با کدنویسی انجام و بومی‌سازی شده است گفت: در این محصول خود کاربر، محتوای تولید شده خود را در لحظه می‌تواند آپلود کند.

تازه ترین ها
انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

ضربه
1405/04/02 - 09:43- جرم سایبری

ضربه بین‌المللی به شبکه بدافزاری مرتبط با گروه هکری روسی

نهادهای مجری قانون در چند کشور با اجرای یک عملیات مشترک بین‌المللی، شبکه بدافزاری مرتبط با گروه سایبری روسی موسوم به اویل کورپ را هدف قرار دادند.

تولیدکننده
1405/04/02 - 09:39- جرم سایبری

تولیدکننده بزرگ شکر در استرالیا درگیر تبعات حمله سایبری

بیش از یک هفته پس از حمله سایبری که فعالیت دومین تولیدکننده بزرگ شکر استرالیا را مختل کرد، این شرکت اعلام کرد در حال بررسی ادعای یک گروه باج‌افزاری مبنی بر قبول مسئولیت این حمله است.