about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

معاون وزیر ارتباطات گفت: دانشجویان خارجی و افراد نخبه زیر ۱۸ سال نیز مشمول طرح دریافت بسته اینترنت ۶۰ گیگابایتی می‌شوند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان  به نقل از وزارت ارتباطات، ستار هاشمی با بیان اینکه واجدان شرایط دریافت بسته‌های اینترنت ۶۰ گیگابایتی، ۶ ماه فرصت دارند تا از آن استفاده کنند، گفت: دانشجویان خارجی و افراد نخبه زیر ۱۸ سال نیز مشمول این طرح می‌شوند. با توجه به این‌که تعدادی از دانشجویان خارجی در مراکز دانشگاهی و حوزوی کشور در حال تحصیل هستند بنابراین فعال‌سازی بسته‌های آنها پس از اخذ تأییدیه و ارائه اطلاعات لازم از سوی نهاد متولی، انجام و در حساب کاربری آن‌ها (روی شماره موبایل اعلامی) درج می‌شود. بنابراین این دانشجویان، در این مرحله نیازی به ثبت‌نام از طریق سامانه ندارند.

هاشمی درباره دانشجویان نخبه زیر ۱۸ سال نیز توضیح داد: در حال حاضر امکان مالکیت سیم کارت به نام این افراد وجود ندارد. بنابراین ثبت‌نام آن‌ها از طریق سامانه، ممکن نیست. فعال‌سازی بسته‌های هدیه اینترنت آنها نیز پس از اخذ تأییدیه و ارائه اطلاعات لازم از سوی نهادهای متولی انجام و در حساب کاربری آن‌ها (روی شماره موبایل اعلامی) درج می‌شود. بر این اساس در این مرحله، نیازی به ثبت‌نام نامبردگان از طریق سامانه نیست.

وی گفت: رایگان شدن تعرفه ترافیک سامانه‌های آموزش مجازی مراکز دانشگاهی و حوزوی، طبق فهرست‌های دریافتی از سوی متولیان، در دستور کار قرار گرفته است. این روال در طول دو ترم تحصیلی گذشته محقق شد و دانشجویان و طلاب توانستند در بستر شبکه ملی اطلاعات با ترافیک رایگان از سامانه‌های آموزش مجازی مراکز آموزش عالی و حوزوی استفاده کنند اما با توجه به تعدد سامانه‌های آموزش مجازی در دانشگاه‌ها و تغییرات فنی پی در پی، مدیریت پیاده‌سازی، صحت‌سنجی و در نتیجه رایگان‌سازی تعرفه ترافیک آموزش مجازی مراکز آموزشی با پیچیدگی‌های عملیاتی مواجه بود، به همین دلیل فعال کردن بسته ۶۰ گیگابایتی (با مهلت استفاده ۶ ماهه) به دانشجویان و طلاب در دستور کار قرار گرفت.

معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه مالکیت یک شماره موبایل به‌نام دانشجویان و طلاب، از الزامات مراحل ثبت‌نام است که استعلام از آنها به‌صورت برخط و از طریق سامانه شاهکار انجام می‌شود، گفت: برای مدیریت بهینه فرآیند ثبت‌نام، مقرر شد که تأیید اشتغال به تحصیل کاربران بر اساس اطلاعات موجود در نزد متولیان آموزش انجام شود. از این رو اطلاعات لازم از طریق «معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت عتف»، «معاون آموزشی وزارت بهداشت»، «رئیس دانشگاه آزاد اسلامی» و «رئیس مرکز خدمات حوزه‌های علمیه» دریافت و در مراحل ثبت‌نام، به‌عنوان پایگاه داده پشتیبان سامانه، برای احراز تأییدیه اشتغال به دانشجویی یا طلبگی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد زیادی از کاربران که به دلیل عدم تطابق کد ملی وارد شده با پایگاه داده پشتیبان، موفق به ثبت‌نام نشده‌اند درخواست رسیدگی به مشکلات خود را در سامانه ثبت کرده‌اند، گفت: فرآیند رسیدگی به این مشکلات آغاز شده و ادامه دارد. اطلاعات این قبیل افراد به تفکیک در اختیار نهادهای آموزشی مرتبط قرار می‌گیرد و پس از استعلام و اخذ تأیید از مراجع مربوطه، فرآیند فعال‌سازی بسته‌ها تکمیل می‌شود.

هاشمی خاطرنشان کرد: فعال‌سازی این بسته‌ها هیچ تأثیری بر حجم باقیمانده سایر بسته‌های فعال موجود در حساب کاربری دانشجویان یا طلاب ندارد و به‌عنوان یک بسته جدید در حساب آن‌ها ذخیره می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.