about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ارائه اینترنت پرسرعت به استرالیا توسط ودافون

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت مخابراتی ودافون انگلیس (Vodafone) از چند سال گذشته در استرالیا خدمات تلفن همراه ارائه می‌دهد و در آینده‌ی نزدیک به خانه‌ها و اداره‌های موجود در این کشور اینترنت پهن باند ارائه خواهد کرد.
اینوکی بروتا (Iñaki Berroeta)، به تازگی در «رویداد ارتباطات از راه دور» (telecommunications event)، اعلام کرد خدمات آن‌ها، از سال 2017 و با نام شبکه‌ی ملی پهن باند (NBN ) شروع به فعالیت می‌کند.
بروتا در مورد تعداد، انواع طرح‌ها، سرعت اینترنت و هزینه‌های ارائه‌ی آن‌ها توضیحی نداد و تنها بیان کرد برای افزایش سطح رقابت با دیگر شرکت‌ها، جزئیات بیشتر را در نزدیکی زمان عرضه‌ی خدمات خود اعلام می‌کند.
وی ادامه داد: «هم‌اکنون حدس و گمان‌های بسیاری در مورد زمان و نحوه‌ی حضور ودافون در بازار استرالیا وجود داشت و تمام این حدسیات امروز پایان می‌یابد.»
وی افزود: «مشتری‌ها ارتباطات یکپارچه می‌خواهند و ما تا قبل از پایان سال 2017، خدمات اینترنت خود را به استرالیا ارائه خواهیم داد.»
شرکت ودافون تنها ارائه‌دهنده‌ی خدمات اینترنت پهن باند در استرالیا نیست و هم‌اکنون به‌عنوان سومین ارائه‌دهنده‌ی خدمات اپراتور شبکه تلفن همراه بعد از تلسترا  (Telstra) و اُپتوس  (Optus) به شمار می‌آید.
شبکه‌ی ملی پهن باند، یک طرح سیاسی بلند مدت است که توسط دولت قبلی استرالیا، برای ارائه اینترنت پرسرعت از طریق فیبر نوری، وعده داده شد.

 

 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.