about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

ارائه اینترنت فوق سریع در استرالیا

استرالیا با هدف دسترسی به اینترنت فوق‌سریع در حال نصب سخت‌افزارهایی است که در یک استفاده آزمایشی سرعت بارگذاری داده از طریق آن به 994 مگابیت در ثانیه رسیده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نقل از «فارس»؛ استرالیا با هدف دسترسی به اینترنت فوق‌سریع در حال نصب سخت‌افزارها و تجهیزات تازه‌ای است که در یک استفاده آزمایشی سرعت بارگذاری داده از طریق آن به 994 مگابیت در ثانیه رسیده است، نصب تجهیزات یادشده توسط شرکت ان بی ان (شبکه ملی پرسرعت استرالیا) صورت گرفته است. در طراحی شبکه یادشده از نوعی کابل کواکسیال جدید استفاده شده است.

قرار است در آینده نزدیک نصب این تجهیزات در سراسر استرالیا صورت بگیرد تا بارگذاری داده از اینترنت با سرعت یک گیگابیت در ثانیه ممکن شود. با ارائه چنین خدماتی مشاهده برنامه‌های تلویزیونی با کیفیت فوق دقیق از اینترنت، اجرای بازی‌های ویدئویی با کیفیت بالا و استفاده از انواع خدمات چندرسانه‌ای ممکن می‌شود.

از سوی دیگر مذاکراتی برای ارائه این خدمات توسط آی‌اس‌پی‌های استرالیایی نیز صورت گرفته تا استفاده از سرویس‌های یادشده تنها به شهرهای بزرگ محدود نماند. همچنین قرار است خدمات وای – فای جدیدی در استرالیا بر روی طیف فرکانسی 5گیگاهرتز ارائه شود تا از سرعت و کیفیت بهتری برخوردار باشد.

در حال حاضر نزدیک به 10 میلیون نفر در استرالیا از خدمات اینترنت ان بی ان استفاده می‌کنند و این شرکت امیدوار است در دو سال آینده حداقل 5.5 نفر را تحت پوشش خدمات اینترنت تازه خود با سرعت بالا قرار دهد.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.