about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ارائه افشاگری‌های جدید در آینده نزدیک

روزنامه‌نگار و فعال حریم خصوصی گلن گرینوالد در پیامی ویدیویی اعلام کرد هنوز کار او و اسنودن درباره افشاگری از آمریکا به پایان نرسیده‌ است.

موسسه خبری سایبربان: روزنامه‌نگار و فعال حریم خصوصی گلن گرینوالد، که زندگی اش پس از انتشار اسناد محرمانه آژانس امنیت ملی آمریکا متحول شد، در پیامی ویدیویی اعلام کرد هنوز کار او و اسنودن درباره افشاگری از آمریکا به پایان نرسیده‌ است.

او که اکنون در برزیل زندگی می‌کند اجازه سفر کردن به کشور دیگری را ندارد. گرینوالد از سویی به عنوان قهرمان در زمینه تلاش برای حفظ حریم خصوصی در نظر گرفته می‌شود و از سویی دیگر توسط دولت‌های مختلف به شدت محکوم می‌شود.

وی در یک پیام ویدیویی خطاب به کنگره بین‌المللی هرج و مرج، که نشستی سالانه از هکرهای مختلف سراسر جهان است، بیان کرد که کار او و ادوارد اسنودن، پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی آمریکا که اسناد محرمانه آژانس را افشا کرد، هنوز هم قصه درازی دارد.

وی در این ویدیو بیان کرد هنوز داستان‌های زیادی در انتظار افشا شدن قرار دارند و اسناد بیشتری منتشر خواهند شد. پس هرآنچه درباره آنها می‌گوییم صحت و دقت زیادی خواهند داشت.

انتخاب گرین‌والد به عنوان ناطق اصلی این کنگره که گروه بزرگی از هکرها و برنامه‌نویسان از سرتاسر جهان در آن حضور پیدا می‌کنند، بیانگر این حقیقت است که افشاگری درباره جاسوسی‌های دیجیتال آمریکا، جامعه هکرها و فعالان حریم خصوصی را به شدت تحت تاثیر خود قرار داده است.
 
بیشترین بخش این کنگره به بررسی افشاگری‌های اسنودن از NSA  و تاثیرات آن متمرکز شده‌ است.

ایجاد خشم درمیان متحدان آمریکا به واسطه افشاگری‌های اخیر یکی از نشانه‌هایی است که گرین‌والد نسبت به آن خوشبین است. به گفته وی این خشم عوارض اقتصادی از خود بر جای گذاشته، ‌برای مثال شرکت بوئینگ به دلیل خشم برزیل از آمریکا قراردادی چهار میلیارد دلاری خود را از دست داد.

وی همچنین از کشورهایی همچون آلمان و برزیل  که از اعمال آمریکا در جاسوسی از آنها و شهروندان شان آگاهی یافته، ‌اما تاکنون هیچ اقدامی در راستای کمک به اسنودن انجام نداده‌اند را به باد انتقاد گرفت. او گفت مقابله با جاسوسی آمریکا هزینه‌هایی در پی خواهد داشت، اما مطمئنا این هزینه‌ها بیشتر از هزینه‌ای که اسنودن برای دفاع از حقوق آنها پرداخت کرده نخواهد بود./

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.