about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات گفت: اقدامات لازم برای ارائه ترافیک رایگان در بستر شبکه ملی اطلاعات به جامعه دانشگاهی و اساتید و دانشجویان عملیاتی شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ دکتر سیدستار هاشمی در اینستاگرام نوشت: وزارت ارتباطات به‌منظور کمک و مساعدت حداکثری به امر آموزش به‌عنوان یکی از ارکان اصلی رشد و توسعه کشور، به‌صورت کاملاً داوطلبانه، اقدامات لازم برای ارائه ترافیک رایگان در بستر شبکه ملی اطلاعات به جامعه دانشگاهی، شامل اساتید و دانشجویان را عملیاتی کرد.

معاون وزیر ارتباطات ادامه داد: در راستای گسترش تعاملات با مراکز دانشگاهی و ایفای نقش مدنی خود، بازهم داوطلبانه و با مشارکت سازمان نظام صنفی رایانه‌ای، همکاری با مراکز آموزشی کشور جهت شناسایی مشکلات سامانه‌ها و استانداردسازی آن‌ها را پیگیری می‌کنیم.

وی گفت: بر این اساس نشست هم‌اندیشی سازنده‌ای از طریق ویدئوکنفرانس با کلیه مدیران استانی وزارت ارتباطات برگزار و بررسی‌های میدانی به‌صورت استانی، در دستور کار قرار گرفت.

منبع:

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1405/04/25 - 16:30- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری ۱۳.۹ میلیون دلاری کانادا در پروژه‌های هوش مصنوعی

کانادا ۱۳.۹ میلیون دلار در پروژه‌های هوش مصنوعی کبک سرمایه‌گذاری می‌کند.

از
1405/04/25 - 16:10- اروپا

از هر چهار جوان اروپایی، سه نفر مهارت‌های دیجیتال پایه دارند

بر اساس داده‌های جدید یورواستات از هر چهار جوان اروپایی، سه نفر مهارت‌های دیجیتال پایه دارند.

همکاری
1405/04/25 - 15:51- اروپا

همکاری اتحادیه اروپا و هند در زمینه فناوری

اتحادیه اروپا و هند از طریق شورای تجارت و فناوری اتحادیه اروپا همکاری‌های فناوری خود را تقویت می‌کنند.