about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

رئیس جمهور آمریکا نیز اذعان کرد خطرات ناشی از هوش مصنوعی برای امنیت و اقتصاد نیاز به رسیدگی دارد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از رویترز، جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا گفت که خطرات هوش مصنوعی درمورد امنیت ملی و اقتصاد باید مورد توجه قرار گیرد و افزود که از متخصصان مشاوره خواهد گرفت.

بایدن طی مراسمی در سانفرانسیسکو گفت: « دولت من متعهد به حفاظت از حقوق و ایمنی آمریکایی‌ها و در عین حال محافظت از حریم خصوصی، رسیدگی به سوگیری و اطلاعات نادرست و اطمینان از ایمن بودن سیستم‌های هوش مصنوعی است.»

بایدن با گروهی از رهبران و حامیان جامعه مدنی که قبلاً از نفوذ شرکت های بزرگ فناوری انتقاد کرده بودند، ملاقات کرد تا درباره هوش مصنوعی بحث کند. او گفت: «می‌خواستم مستقیماً در این مورد از کارشناسان بشنوم.»

چندین دولت در حال بررسی چگونگی کاهش خطرات فناوری نوظهور هستند. در ماه‌های اخیر پس از انتشار چت‌جی‌پی‌تی توسط شرکت اپن‌ای‌ای، نگرانی ها در مورد خطرات هوش مصنوعی افزایش یافته است. رگولاتورها در سطح جهانی در تلاش هستند تا قوانینی را برای استفاده از هوش مصنوعی مولد تنظیم کنند.

بایدن همچنین اخیراً در مورد موضوع هوش مصنوعی با دیگر رهبران جهان از جمله ریشی سوناک، نخست وزیر بریتانیا که دولت او اواخر امسال اولین نشست جهانی در مورد ایمنی هوش مصنوعی را برگزار خواهد کرد، بحث کرده است. انتظار می رود بایدن در جریان سفر جاری نارندرا مودی، نخست وزیر هند به این کشور با او در مورد این موضوع گفت وگو کند.

قانونگذاران اتحادیه اروپا هفته گذشته با تغییراتی در پیش نویس قوانین هوش مصنوعی پیشنهادی کمیسیون اروپا به منظور تعیین استاندارد جهانی برای فناوری مورد استفاده در همه چیز از کارخانه های خودکار گرفته تا خودروهای خودران و چت بات ها موافقت کردند.

منبع:

تازه ترین ها
مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.

سرمایه‌گذاری
1405/04/22 - 11:00- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی در زیرساخت هوش مصنوعی

سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی حدود ۷۰ میلیون شِکِل در زیرساخت ملی برای مدل‌های هوش مصنوعی مبتنی بر داده‌های زیستی سرمایه‌گذاری کرد.

رزمایش
1405/04/22 - 10:44- آسیا

رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی درمورد اخبار جعلی در زمان جنگ

ایالات متحده و کره جنوبی اولین رزمایش مشترک اخبار جعلی در زمان جنگ را برگزار کردند.