about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

ادوبی به‌ روزرسانی امنیتی منتشر کرد

به‌روزرسانی امنیتی شرکت ادوبی برای ژانویه منتشر شد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شرکت ادبی سال نوی میلادی را با ارائه وصله امنیتی آغاز کرده است. از این رو در اولین روز های سال 2019 نسخه اول از به روز رسان امنیتی این شرکت منتشر شد.

این به روز رسانی با تمرکز روی دو آسیب پذیری موجود در محصولات «Connect» و «Digital Editions » منتشر شده و حفره امنیتی آنها را بر طرف کرده است. همچنین ادوبی در سوم ژانویه نیز دو آسیب پذیری بحرانی در آکروبات و ریدر به صورت خارج از نوبت وصله کرد. زیرا این آسیب پذیری ها بسیار مهم و خطرناک بودند.

به آسیب‌پذیری که در محصول  Adobe Connect وجود داشت شناسه‌ی CVE-2018-19718اختصاص یافته است. آسیب پذیری یاد شده یک اشکال نمایش و افشای توکن نشست محسوب می‌شود. بهره‌برداری از این آسیب‌پذیری، نمایش مجوزهای اعطاشده به آن نشست را به دنبال خواهد داشت.

در نرم‌افزار Digital Editions که یک برنامه برای خواندن کتاب‌های الکترونیکی است، شرکت ادوبی یک آسیب‌پذیری خواندن خارج از محدوده را وصله کرده است. بهره‌برداری از این آسیب‌پذیری، افشای اطلاعات کاربر در مفاد جاری را به دنبال دارد. به این آسیب‌پذیری نیز شناسه‌ی CVE-2018-12817 اختصاص یافته است. شرکت ادوبی اعلام کرده هیچگونه شواهدی مبنی بر بهره‌برداری از این آسیب‌پذیری‌ها در دنیای واقعی مشاهده نشده است. 

از طرفی اعلام شده احتمال بهره‌برداری از این آسیب‌پذیری‌ها زیاد نیست چرا که این محصولات در گذشته نیز هدف حملات مهاجمان سایبری قرار نگرفته‌اند. به مدیران سیستم‌ها توصیه شده هرچه سریع‌تر این به‌روزرسانی‌ها را دریافت کرده و نصب کنند. ادوبی همچنین به‌روزرسانی‌هایی را برای محصول فلش‌پلیر نیز منتشر کرده ولی این به‌روزرسانی‌ها امنیتی نبوده و در راستای بهبود ویژگی‌ها و کارایی این محصول منتشر شده است.

البته سخنان مسولان ادبی دو جانبه است، زیرا از طرفی هشدار برای به روز رسانی منتشر می کنند و از طرفی اعلام می کنند این به روز رسانی ها زیاد حائز اهمیت نمی باشند.

تازه ترین ها
انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

ضربه
1405/04/02 - 09:43- جرم سایبری

ضربه بین‌المللی به شبکه بدافزاری مرتبط با گروه هکری روسی

نهادهای مجری قانون در چند کشور با اجرای یک عملیات مشترک بین‌المللی، شبکه بدافزاری مرتبط با گروه سایبری روسی موسوم به اویل کورپ را هدف قرار دادند.

تولیدکننده
1405/04/02 - 09:39- جرم سایبری

تولیدکننده بزرگ شکر در استرالیا درگیر تبعات حمله سایبری

بیش از یک هفته پس از حمله سایبری که فعالیت دومین تولیدکننده بزرگ شکر استرالیا را مختل کرد، این شرکت اعلام کرد در حال بررسی ادعای یک گروه باج‌افزاری مبنی بر قبول مسئولیت این حمله است.