about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

انتشار شده در تاریخ

ادغام نظرات یوتیوب با گوگل پلاس

ادغام نظرات یوتیوب با گوگل پلاس باعث ایجاد موج جدیدی از اسپم‌ها با نظراتی زشت و ناپسند و ناخواسته بیشتری شده است.

موسسه خبری سایبربان: ادغام نظرات یوتیوب با گوگل پلاس باعث ایجاد موج جدیدی از اسپم‌ها با نظراتی زشت و ناپسند و ناخواسته بیشتری شده است. گوگل این موضوع را نیز پذیرفته است و متعهد شده است تا این مشکل را اصلاح کند.

این موتور جستجو بزرگ متعهد شده است تا سیستم نظر جدید را که در اوایل این ماه معرفی شده بود، برای از بین بردن این هجمه از اسپم‌های ناپسند و آزار دهنده اصلاح کند. گوگل پیش از این جلوگیری و چگونگی خروج از چنین پیام هایی را که شامل لینک قابل کلیک بودند شرح داده بود، سیاستی که مجرمان سایبری برای کلاهبرداری فیشینگ از آن استفاده می‌کردند و یا شما را به وب سایت‌های مخرب جهت کلاهبرداری هدایت می‌کردند.
چیزی که در این هفته‌ها پس از این تغییر اتفاق افتاده است اینست که آتش جنگ در نظرات یوتیوب ادامه داشته در حالی که اسپم مسلما بدتر شده اند. ایمیل‌های آزار دهنده نیز در حال حاضر وارد این موضوع شده اند، والبته Google+  اجازه می‌دهد تا کاربران لینک‌های خود را پست کنند تا با نظرات در یوتیوب، لینک به سایت‌های کلاهبرداری فعال تبدیل به یک مسئله بزرگتر شود.
در یک پست وبلاگ رسمی ایجاد کنندگان یوتیوب، گوگل به مشکلات تجربه نظرات جدید اذعان کرده در حالی که قول داده بود تلاش‌های خود را برای مبارزه با اشکال مختلف سوء استفاده انجام دهد.
متخصص امنیت گراهام Cluley در پست وبلاگ خود می‌نویسند که واضح است گوگل هیچ توجهی به کسانی که علیه + Google در یوتیوب نظر داده اند ندارد. بیایید امیدوار باشیم که گوگل موفق به اداره بهتر لینک‌های مخرب و اسپم‌ها شود، در غیر اینصورت تماشای فیلم‌های یوتیوب پر مخاطره‌تر از همیشه خواهد شد.\

تازه ترین ها
هشدار
1405/04/02 - 17:07- هوش مصنوعي

هشدار سازمان ملل متحد در زمینه تعصب جنسیتی توسط هوش مصنوعی

نهاد زنان سازمان ملل متحد هشدار داد که تعصب جنسیتی گسترده‌ای در مدل‌های هوش مصنوعی وجود دارد.

بریتانیا
1405/04/02 - 16:29- اروپا

بریتانیا و مالزی مذاکراتی را در مورد توافق تجارت دیجیتال آغاز کردند

توافق‌نامه جدید تجارت دیجیتال بریتانیا و مالزی از جریان داده‌ها، همکاری در زمینه هوش مصنوعی و خدمات آنلاین پشتیبانی می‌کند.

افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.