about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

گروه باج افزاری RansomHouse ادعا می‌کند 450 گیگابایت اطلاعات شرکت AMD را سرقت کرده است. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ گروه هکری رنسوم‌هاوس (RansomHouse) مدعی شد بیش از ۴۵۰ گیگابایت اطلاعات شرکت آمریکایی سازنده انواع پردازنده ای‌ام‌دی (AMD) را سرقت کرده است.

نشریه بلیپینگ کامپیوتر گزارش داد رنسوم‌هاوس یک گروه باج افزاری است که شبکه‌های سازمانی را هک می‌کند، داده‌ها را سرقت کرده و سپس از شرکت قربانی باج طلب می‌کند، تهدید می‌کند در صورت عدم پرداخت باج، اطلاعات را به مهاجمان دیگر می‌فروشد یا آن‌ها را در دسترس عموم قرار می‌دهد. اما ظاهرا در این رخداد هکرها دستگاه‌های شرکت را رمزگذاری نکرده‌اند و در طول حمله نیز از هیچ باج افزاری استفاده ننموده‌اند.

هکرها به خبرنگاران نشریه گفته‌اند شرکای آن‌ها شبکه ای‌ام‌دی را هک کرده‌‌اند و این حدودا یک سال پیش رخ داده است. وب‌سایت گروه نیز اعلام کرده داده‌ها در 5 ژانویه 2022 به سرقت رفته است و این درواقع تاریخی بوده که دسترسی به شبکه ای‌ام‌دی را ازدست‌داده‌اند.

سخنگوی رنسوم‌هاوس اعلام کرده از ای‌ام‌دی باج درخواست نکرده‌اند، چراکه فروش داده‌های سرقت شده به سایر سازمان‌ها و مهاجمان سود و چشم‌انداز بهتری دارد.

این گروه برای اثبات ادعای خود، چندین فایل حاوی اطلاعاتی که ادعا می‌شود از دامنه ویندوز ای‌ام‌دی به‌دست‌آمده، ارائه کرده است. این داده‌ها شامل یک فایل CSV حاوی لیستی از بیش از 70000 دستگاه است که ظاهراً در شبکه داخلی ای‌ام‌دی یافت می‌شوند و همچنین فهرستی از اعتبارنامه‌های سازمانی با رمزعبورهای ضعیف همچون password ،P@ssw0rd ،amd!23، Welcome1. هکرها ادعا می‌کنند در میان داده‌های مسروقه، اطلاعات تحقیقاتی و مالی نیز وجود دارد.   

نمایندگان ای‌ام‌دی به بلیپینگ کامپیوتر گفته‌اند از ادعای هکرها آگاه هستند و در حال بررسی حادثه و یک هک احتمالی هستند.

منبع:

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1405/04/22 - 11:00- هوش مصنوعي

سرمایه‌گذاری سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی در زیرساخت هوش مصنوعی

سازمان نوآوری رژیم صهیونیستی حدود ۷۰ میلیون شِکِل در زیرساخت ملی برای مدل‌های هوش مصنوعی مبتنی بر داده‌های زیستی سرمایه‌گذاری کرد.

رزمایش
1405/04/22 - 10:44- آسیا

رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی درمورد اخبار جعلی در زمان جنگ

ایالات متحده و کره جنوبی اولین رزمایش مشترک اخبار جعلی در زمان جنگ را برگزار کردند.

کپی‌برداری
1405/04/22 - 10:27- اروپا

کپی‌برداری استراتژیک سوئد از فناوری اوکراین

سوئد در حال توسعه سیستمی مشابه سیستم دلتای اوکراین است.