about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

مقامات آمریکایی ادعای جدیدی در مورد توسعه‌دهندگان برنامه‌های باج افزاری مطرح کردند.  

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ برخی مقامات آمریکایی مدعی هستند توسعه‌دهندگان شماری از ویروس‌های باج افزاری در روسیه واقع‌شده‌اند، اما افرادی که با آن‌ها در ارتباط بوده و مستقیماً حملات سایبری را سازمان‌دهی می‌کنند، از خاک کشورهای دیگر عملیات‌های خود را انجام می‌دهند و ممکن است در خاک روسیه نیز  مستقر باشند. 

برایان ورندران (Bryan Vorndran)، دستیار رئیس FBI در مسائل امنیت سایبری در جلسه استماع کمیته قضایی سنای آمریکا اعلام کرد در حال حاضر اداره تحقیقات فدرال فعالیت بیش از 100 گروه هکری مختلف را رصد می‌کند و بر فعالیت‌های بزرگ‌ترین گروه هکری این دسته که درآمد حاصل از حملات سایبری آن بیش از 200 میلیون دلار است، اشراف دارد. 

میک اویانگ (Mieke Eoyang)، معاون اول دستیار وزیر دفاع آمریکا در سیاست‌های فضای سایبری نیز مدعی است هکرهای فعال در روسیه قابلیت‌هایی به کدهای برنامه‌های مخرب باج افزاری اضافه کرده‌اند که از آلوده شدن رایانه‌هایی که زبان پیش‌فرض آن‌ها روسی است، جلوگیری می‌کند. 

به باور وی، برخی دولت‌ها به هکرهای اجیرشده اجازه می‌دهند به خاطر منافع شخصی با جرائم سایبری درآمد کسب کنند. مخالفان آمریکا جو مساعدی برای گروه‌هایی ایجاد می‌کنند که به باج‌خواهی مشغول‌اند و به آن‌ها اجازه می‌دهند داخل مرزهای خود فعالیت کرده و از پیگرد خود را مخفی سازند تا زمانی که آن‌ها از حمله به سیستم‌های دولتی و تجاری کشور میزبان اجتناب ورزند.  

در مقابل، مقامات روس نیز من‌جمله نیکلای موراشوف (Murashov Nikolay)، معاون مرکز هماهنگی‌های ملی رخدادهای رایانه‌ای روسیه معتقدند آمریکا خاستگاه اصلی حملات سایبری در جهان بوده و واحدهای سایبری خود را در سراسر دنیا من‌جمله مونته‌نگرو، مقدونیه شمالی و اوکراین مستقر کرده است. 

منبع:

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.