about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان، روسیه و رژیم صهیونیستی برای مبارزه با فعالیت گروه‌های افراطی در فضای سایبر با یکدیگر همکاری خواهند کرد. برنامه‌ی آن‌ها علاوه بر این مبارزه، تقویت همکاری‌ها در حوزه‌ی امنیت فناوری اطلاعات است. آن‌ها مدعی هستند که این اقدامات برای مبارزه با تهدیدات داعش در فضای سایبری است.
نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی، ایهود باراک (Ehud Barak)، در این راستا در بیانی-البته اغراق‌آمیز- ادعا کرد که تروریست‌های سایبری از پیچیده‌ترین و پیشرفته‌ترین ابزار برای هک کردن استفاده می‌کنند که به هکرها امکان حمله به بخش تجاری و زیرساخت‌های دولتی را می‌دهد. همچنین وی افزود که ظرفیت‌ها سایبری این گروه‌ها از برخی شرکت‌های امنیت فناوری اطلاعات و سازمان‌های دولتی بیشتر است. ناگفته نماند که غربی‌ها به‌ویژه آمریکا و اسرائیل هرگاه از تروریست سایبری سخن می‌گویند، کشور ایران را نیز در نظر دارند؛ زیرا آن‌ها معتقد هستند که ایران به زیرساخت‌ها و سامانه‌های کشورها حمله می‌کند.
به‌علاوه ایلیا ساچکوف (Ilya Sachkov)، مدیر اجرائی شرکت گروپ آی بی (Group-IB)، از شرکت‌های امنیت فناوری اطلاعات روسیه گفت: «تعداد حملات داعش به منابع وبگاه‌های روسی و اسرائیلی در ماه‌های اخیر افزایش‌ یافته است. حدود هزار حمله به روسیه از سال جاری صورت گرفته و این حملات به شرکت‌ها و سازمان‌های دولتی روسیه بوده است.»
نکته‌ی دیگر این است که روسیه و اسرائیل به دنبال گسترش قدرت امنیت سایبر و فناوری اطلاعات خود هستند و ادعا می‌کنند که قصد دارند تا با اقدامات سازمان‌های انتظامی، فعالیت‌های مشکوک تروریست‌های سایبری را متوقف کنند. اخیراً نیز اسرائیل و آمریکا با یکدیگر تفاهم‌نامه همکاری سایبری امضا کردند.
البته لازم به ذکر است که روسیه از کشورهایی است که چندی پیش نیز به حمایت از داعش برای حمله به شبکه‌ی تلویزیون فرانسه و حمایت از این گروهک در فضای سایبر متهم شد.

 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.