about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

ایلان ماسک قصد دارد درآمد سالانه توییتر را تا سال 2028 به 26.4 میلیارد دلار افزایش دهد که این رقم نسبت به درآمد 5 میلیارد دلاری آن در سال گذشته رشد چشمگیری خواهد داشت.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از رویترز، قرار است تبلیغات در دوره مدیریت ماسک تنها 45 درصد از کل درآمد توئیتر را به خود اختصاص دهد. این رقم در سال 2020 در حدود 90 درصد بوده است. ماسک درآمد تبلیغاتی توئیتر را در سال 2028 در حدود 12 میلیارد دلار برآورد کرده است. در عین حال انتظار می رود درآمد ناشی از خدمات اشتراک توئیتر به 10 میلیارد دلار برسد.

ماسک ماه گذشته قراردادی را برای خرید توییتر به مبلغ 44 میلیارد دلار به صورت نقدی منعقد کرد. این اقدام کنترل پلتفرم مذکور را که میلیون‌ها کاربر و رهبران جهانی در آن حضور دارند به رئیس شرکت تسلا منتقل می‌کند. این میلیاردر قول داده که توئیتر را احیا کند و تعداد کاربران واقعی را با حذف ربات‌های هرزنامه و افزایش «آزادی بیان» بیشتر کند. انتظار می رود ماسک مدیرعامل موقت توییتر شود.

ماسک پیش بینی کرده که می تواند میانگین درآمد توییتر به ازای هر کاربر را از 24.83 دلار در سال گذشته به 30.22 دلار در سال 2028 افزایش دهد. او همچنین انتظار دارد که توییتر تا سال 2025 برابر با 11072 کارمند داشته باشد که از حدود 7500 نفر در حال حاضر بسیار بیشتر است.

بر اساس برآوردهای ماسک، تعداد کاربران Twitter Blue، سرویس اشتراک ویژه این شرکت که سال گذشته راه اندازی شد، تا سال 2025 به 69 میلیون نفر می رسد.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

ضربه
1405/04/02 - 09:43- جرم سایبری

ضربه بین‌المللی به شبکه بدافزاری مرتبط با گروه هکری روسی

نهادهای مجری قانون در چند کشور با اجرای یک عملیات مشترک بین‌المللی، شبکه بدافزاری مرتبط با گروه سایبری روسی موسوم به اویل کورپ را هدف قرار دادند.