about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

ادعای سعودی‌ها مبنی بر هک وب‌سایت وزارت دفاع

هکرهای وابسته به عربستان سعودی مدعی شدند وب‌سایت وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران را هک کرده‌اند. در این خبر آمده است که هکرها با حمله به وب‌سایت وزارت دفاع ایران، صفحه نخست آن را تغییر داده‌اند یا به اصطلاح deface کرده اند.
در مواجهه با این خبر لازم است به چند نکته توجه کرد. نخست آنکه آیا واقعاً وب‌سایت وزارت دفاع هک شده است یا خیر، دلیل قاطعی برای اثبات این ادعا در دست نیست. حتی سایتی هم که آمار هک‌ها را منتشر می‌کند یک مطلب بی‌ارتباط با مسأله هک وزارت دفاع منتشر کرده بود که هیچ‌گونه دلالتی بر هک سایت مزبور نداشت. دیگر آنکه برفرض صحت ادعای طرح شده توسط طرفداران آل سعود، محو کردن (deface) صفحات وب از ابتدایی‌ترین اقدامات هک هستند که هکرهای حرفه‌ای هیچ انگیزه ای برای انجام چنین اقدام بی ثمری ندارند، زیرا چنین مشکلی در کوتاه ترین زمان قابل حل است. چنین اقدامی نه تنها نشان دهنده توان سایبری یک کشور نیست، بلکه از درک کودکانه عاملان آن از دنیای هک و به عبارت کلی‌تر سایبر خبر می‌دهد.

 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/02 - 15:07- اروپا

افزایش حذف محتوای نفرت‌پراکنی آنلاین در اسپانیا

رصدخانه نژادپرستی و بیگانه‌هراسی اسپانیا، بیش از 31 هزار مورد نفرت‌پراکنی و محتوای تبعیض‌آمیز را در رسانه‌های اجتماعی شناسایی کرد.

تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.