about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

آقای دیو پالمر «Dave Palmer»، اظهار کرد که دانشگاه ها باید نگران این حملات و سرقت اطلاعات باشند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ مقامات بریتانیا ادعا کردند که هکرهای ایرانی اطلاعات حساس و مهمی مربوط به انرژی هسته‌ای و امنیت سایبری این کشور را سرقت کرده‌اند. همچنین مدعی شدند این اطلاعات از دانشگاه‌های این کشور سرقت شده است.

محققان امنیت سایبری مدعی شدند هکرهای ایرانی برخی دانشگاه‌های بزرگ و مهم انگلیس مانند آکسفورد (Oxford)، کمبریج (Cambridge) و ادینبورگ (Edinburgh) را هدف قرار داده و پس از سرقت اطلاعات، داده‌ها را برای فروش روی وبگاه‌های ایرانی قرار داده‌اند.

در آینده ای نزدیک، دور جدیدی از تحریم های آمریکا علیه ایران اعمال خواهد شد که نوامبر تاریخ شروع این تحریم ها اعلام شده است.

کارشناسان غربی مدعی شدند که پس از انتشار خبر هک برخی دانشگاه ها توسط روزنامه تلگراف، ترامپ ابراز نگرانی کرد و موجب شد که سرقت اطلاعات و تحریم های ایالات متحده در یک زمان رخ دهد و موجب منزوی شدن ایران شود.

در جریان این حمله سایبری رئیس اداره امنیت اطلاعات در دانشگاه ادینبورگ «Alistair Fenemore»، مدعی شد که هکر ها تلاش کردند با سرقت نام های کاربری و گذرواژگان صفحات ورود جعلی ایجاد نماییند تا با به دام انداختن قربانیان اطلاعات بیشتری را سرقت کنند.

افسر سابق «MI5» و «GCHQ»، آقای دیو پالمر «Dave Palmer»، اظهار کرد که دانشگاه ها باید نگران این حملات و سرقت اطلاعات باشند.

در ماه اوت کارشناسان امنیت سایبری در شرکت «Secureworka» مدعی شدند که هکرهای وابسته به دولت ایران، دانشگاه ها، موسسات علمی و برخی کمپین ها را هک کرده و اطلاعات آنها را سرقت کرده اند.

کارشناسان امنیت سایبری مدعی هستند که اطلاعات سرقت شده از طریق یک پیام رمزنگاری شده در «WhatsApp» و « Telegram» برای فروش گذاشته شده و این پیام رسان ها از طریق یک شماره تلفن همراه مربوط به ایران فعالیت می کنند.

شش ماه پیش وزارت دادگستری آمریکا طی گزارشی مدعی شد که هکرهای ایرانی تعداد زیادی از دانشگاه های سراسر جهان را هک کرده است. که در این راستا یکصد و چهل دانشگاه، سی شرکت و 5 سازمان دولتی هدف تهاجم سایبری قرار گرفتند و اطلاعات انها سرقت شده است. همچنین این هکرها اطلاعات، مقالات و پایان نامه های مربوط به 8 هزار نفر از اساتید این دانشگاه ها را سرقت کردند.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.