about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

سازمان جاسوسی کره جنوبی مدعی شد که هکرهای کره شمالی 1.2 میلیارد دلار ارز دیجیتال و سایر دارایی‌های مجازی را سرقت کرده‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آژانس جاسوسی کره جنوبی ادعا کرد که هکرهای کره شمالی در 5 سال گذشته حدود 1.5 تریلیون وون (1.2 میلیارد دلار) ارز دیجیتال و سایر دارایی‌های مجازی را سرقت کرده‌اند که بیش از نیمی از آن تنها در سال جاری بوده است.

کارشناسان و مقامات کره جنوبی اظهار داشتند که کره شمالی به دنبال تحریم‌های شدید سازمان ملل و همه‌گیری کووید-19 به هک کریپتو و سایر فعالیت‌های غیرقانونی سایبری به عنوان منبع ارزهای خارجی مورد نیاز برای حمایت از اقتصاد شکننده خود و تأمین مالی برنامه هسته‌ای خود روی آورده است.

سازمان جاسوسی اصلی کره جنوبی، سرویس اطلاعات ملی (NIS)، مدعی شد که ظرفیت کره شمالی برای سرقت دارایی‌های دیجیتال به دلیل تمرکز این کشور بر جرایم سایبری از زمان تشدید تحریم‌های اقتصادی سازمان ملل در سال 2017 در واکنش به آزمایش‌های هسته‌ای و موشکی، یکی از بهترین‌ها در جهان محسوب می‌شود.

تحریم‌های سازمان ملل، که در سال‌های 2016-2017 اعمال شد، صادرات کلیدی کره شمالی مانند زغال سنگ، منسوجات و غذاهای دریایی را ممنوع کرد و همچنین کشورهای عضو را به بازگرداندن کارگران کره شمالی به خارج از کشور سوق داد. اقتصاد این کشور پس از اعمال برخی از سخت‌گیرانه‌ترین محدودیت‌های جهان در برابر همه‌گیری، دچار شکست‌های بیشتری شد.

سرویس اطلاعات ملی گفت که تخمین زده می‌شود هکرهای کره شمالی، که از سوی دولت حمایت مالی می‌شوند، ۱.۵ تریلیون وون (۱.۲ میلیارد دلار) از دارایی‌های مجازی در سراسر جهان را از سال ۲۰۱۷ به سرقت برده‌اند که تنها در سال جاری حدود ۸۰۰ میلیارد وون (۶۲۶ میلیون دلار) را شامل می‌شود. این سازمان عنوان کرد که بیش از 100 میلیارد وون (78 میلیون دلار) از کل آن از کره جنوبی آمده است.

در بیانیه این سازمان آمده است :

«انتظار می‌رود هکرهای کره شمالی در سال آینده حملات سایبری بیشتری را برای سرقت فناوری‌های پیشرفته کره جنوبی و اطلاعات محرمانه در مورد سیاست خارجی و امنیت ملی کره جنوبی انجام دهند.»

اوایل ماه جاری، دیپلمات‌های ارشد ایالات متحده، کره جنوبی و ژاپن توافق کردند که تلاش‌ها برای مهار فعالیت‌های غیرقانونی سایبری کره شمالی را افزایش دهند. در ماه فوریه امسال، هیئتی از کارشناسان سازمان ملل ادعا کردند که کره شمالی به سرقت صدها میلیون دلار از مؤسسات مالی و شرکت‌ها و صرافی‌های ارزهای دیجیتال ادامه می‌دهد.

علیرغم مشکلات اقتصادی، کره شمالی در سال جاری آزمایش‌های موشکی بی‌سابقه‌ای انجام داده که به گفته برخی کارشناسان تلاشی برای مدرن کردن زرادخانه و تقویت اهرم خود در مذاکرات آتی با رقبایش برای لغو تحریم‌ها و کسب سایر امتیازات است.

منبع:

تازه ترین ها
اختیارات
1405/05/12 - 16:09- هوش مصنوعي

اختیارات جدید برای اجرای قانون هوش مصنوعی اتحادیه اروپا

تنظیم‌کنندگان اتحادیه اروپا اختیارات جدیدی برای اجرای قانون هوش مصنوعی به دست ‌آوردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

کاهش حساب‌های کاربری رسانه‌های اجتماعی کودکان در استرالیا

کمیسر امنیت الکترونیکی استرالیا کاهش زودهنگام حساب‌های کاربری رسانه‌های اجتماعی زیر ۱۶ سال را نشان داد.