about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ادعای رئیس پیشین موساد در مورد نفوذ روسیه

به گفته رئیس سابق موساد، روسیه تمام تلاش خود را برای پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا انجام داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ تمیر پاردو (Tamir Pardo)، رئیس سابق موساد – سازمان اطلاعات جاسوسی رژیم صهیونیستی – در کنفرانس دیجیتالی «Marker» در سرزمین‌های اشغالی پیرامون بات‌ها و اطلاعات غلط در کمپین‌های سیاسی صحبت کرد.

پاردو گفت : «روسیه ترامپ را برای دستیابی به اهداف مسکو انتخاب و از روش‌های آنلاین برای پیروزی او در انتخابات استفاده کرده است. مقامات روس با دقت در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2016 از خود پرسیدند :

پیروزی کدام کاندید در انتخابات و حضور او در کاخ سفید برای ما بهتر است؟ چه کسی می‌تواند به ما در رسیدن به اهدافمان کمک کند؟» و در نتیجه ترامپ را انتخاب کردند.

وی افزود:

آنها در آن زمان از سیستم بات‌ها استفاده کردند و باعث پیروزی او در انتخابات شدند. ما تاکنون میزان بسیار کمی درمورد بات‌ها و تحریف اطلاعات درک کرده‌ایم. این بزرگ‌ترین تهدید سال‌های اخیر است و ارزش‌های اساسی مانند : دموکراسی و نظم جهانی ایجاد شده از زمان جنگ جهانی دوم را تهدید می‌کند.

ولادیمیر پوتین، مظنون اصلی حملات سایبری جهانی، به‌ویژه در مورد نفوذ در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده در سال 2016 محسوب می‌شود. مجلس سنای آمریکا، ماه گذشته گزارشی در مورد مقیاس تلاش‌های اطلاعات غلط روسیه منتشر کرد.

در این گزارش آمده است:

یوتیوب، «Tumblr»، اینستاگرام و پی‌پال همانند فیس‌بوک و توییتر برای انتشار تبلیغات مورد استفاده قرار گرفته‌اند. مسکو تمرکز ویژه‌ای روی هدف قرار دادن محافظه‌کاران با انتشار مطالبی درمورد حقوق مهاجرت، نژاد و تفنگ دارد.

فیلیپ نُوارد (Philip N Howard)، مدیر مؤسسه اینترنتی آکسفورد اعلام کرد:

این یک خانواده کامل از سایت‌های رسانه اجتماعی است. ما فکر می کنیم هدف اصلی، ایجاد کمپین‌های به نظر قانونی بوده است.

دونالد ترامپ، بارها و بارها تبانی با اپراتورهای روسیه را انکار کرده است.

تازه ترین ها
قوانین
1405/04/23 - 12:05- اروپا

قوانین سخت‌گیرانه در مورد تبلیغات کلاهبرداری توسط آفکام

سازمان تنظیم‌کننده مقررات رسانه‌ای بریتانیا قوانین سخت‌گیرانه‌تر در مورد تبلیغات کلاهبرداری پیشنهاد داد.

راه‌اندازی
1405/04/23 - 10:48- هوش مصنوعي

راه‌اندازی سیستم آزمون دانشگاهی دیجیتال در یونان

وزارت مدیریت دیجیتال و هوش مصنوعی یونان و دانشگاه ارسطو تسالونیکی یک سیستم آزمون دیجیتال دانشگاهی راه‌اندازی کرده‌اند.

اختصاص
1405/04/23 - 10:32- هوش مصنوعي

اختصاص بودجه 5 میلیون دلاری به کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان

صندوق کارآفرینی اردن ۵ میلیون دلار به شرکت «STV» برای ساخت کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان اختصاص داد.