about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

کارشناسان ادعا می‌کنند که یک حمله سایبری به سازنده بریتانیایی واکسن کرونا صورت گرفته است.

به گزارش کارگروه جرم سایبری سایبریان؛ بنا بر ادعای رویترز، هکرها اخیراً کارمندان «AstraZeneca» شرکت چندملیتی انگلیسی پیشرو در زمینه ساخت واکسن کرونا را مورد حمله سایبری قرار دادند.

رسانه‌های غربی معتقدند که هکرها، که ظاهراً از کره شمالی هستند، استخدام شده‌اند تا با کارمندان در پلتفرم‌های شبکه آنلاین مانند لینکدین (LinkedIn) و واتس‌آپ (WhatsApp) با پیشنهادات شغلی تماس بگیرند.

پس از فریب، آنها فرم‌های شغل را از طریق اسناد حاوی ویروس‌های مخرب ارسال کردند که دسترسی به سیستم‌های AstraZeneca را امکان‌پذیر می‌کند.

رویترز گزارش داد که این تلاش برای حمله سایبری ناموفق بوده است.

AstraZeneca فعلاً اظهارنظری نکرده، اما دانشگاه آکسفورد، شریک آنها در روند تحقیق و توسعه واکسن، به سی‌ان‌ان گفت که آنها در حال همکاری با مرکز امنیت سایبری ملی انگلیس هستند تا تلاش‌های امنیتی سایبری را افزایش دهند و از کار خود محافظت کنند.

سی‌ان‌ان همچنین گزارش داد که مقامات کره شمالی همه ادعاها را تکذیب کرده و این داستان را اخبار جعلی و ساختگی عنوان کرده‌اند. اما مقامات آمریکایی و کارشناسان امنیت سایبری به سازمان‌های هک کره شمالی مشکوک و مدعی شدند که این حمله با کمپین‌های مشابه آنها همسو است.

با شدت گرفتن رقابت برای تولید واکسن کووید-19، هکرها دانشمندان واکسن‌سازی و سازندگان دارو را هدف قرار داده‌اند تا آخرین تحقیقات و اطلاعات را به‌دست آورند. به گفته مقامات غربی، در هنگام مبارزه دولت‌ها برای مهار ویروس کرونا در کشورها، می‌توان چنین جزئیاتی را برای سود فروخت یا از آنها به عنوان اهرم فشار استفاده کرد.

پیش از این گزارش‌هایی مبنی بر حملات سایبری علیه سایر تولیدکنندگان دارو و سازمان بهداشت جهانی گزارش شده بود.

منبع:

تازه ترین ها
هک
1405/04/02 - 10:37- جنگ سایبری

هک کانال رسمی شهردار مسکو با پیام‌های حامی اوکراین

هکرها کانال رسمی شهردار مسکو را برای ارسال پیام‌های طرفدار اوکراین هک کردند.

تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.