about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

ادعای جدید سران ارتش اسرائیل

به گزارش واحد بین الملل سایبربان؛ یائیر کوهن، ژنرال سابق ارتش اسرائیل طی سخنرانی کنفرانس 2017 Cybertech درباره توانمندی‌های بالقوه ارتش اسرائیل، گفت: «با فشار یک کلید در آستانه جنگ، می‌شود همه هواپیماهای دشمن را بدون ارسال نیرو و متحمل شدن خطر نیروی انسانی، غیرفعال کرد... و این دیگر دور از ذهن نیست.»
کوهن در این سخنرانی ادعا کرد که اسرائیل به زودی قادر خواهد بود با زدن یک کلید به همان نتیجه قاطعی دست یابد که در جنگ شش‌روزه انجام داد.
وی ضمن اشاره به جایگاه پنجم اسرائیل در قدرت سایبری جهان، گفت با اینکه اسرائیل توانمندی‌های سایبری خود را علنی نکرده است اما در سال 2011 مقامات ارشدی مانند نیک هاروی، وزیر نیروهای مسلح انگلستان از جنگ سایبری به عنوان بخش حیاتی نیروهای خود یاد کرد. علاوه بر اسرائیل کشورهای انگلیس، آمریکا، چین و روسیه از توانمندی جنگ سایبری بهره‌مند هستند.
در این کنفرانس همچنین هائیم تومر، رئیس سابق سایبری موساد نیز سخنرانی کرده و از سرمایه‌گذاری اسرائیل در ساخت موانع فضای مجازی با بودجه کلان، سخن به میان آورد. تومر اذعان کرد که کارهایی که برای جمع‌آوری، تجزیه‌وتحلیل و اشتراک‌گذاری اطلاعات از حملات گذشته انجام شده، کافی نیست.
با تأکید بر سخنان رام دور، ژنرال سابق ارتش اسرائیل که درباره پیش‌بینی حملات سایبری قبل از اتفاق افتادن سخنرانی کرد، تومر تمرکز بر تجزیه‌وتحلیل اطلاعات به دست آمده از حملات گذشته را بسیار ضروری دانست و اشاره کرد که برخی کشورها هنوز حتی نمی‌دانند چگونه در برابر حمله‌هایی که به صورت مشابه در گذشته انجام ‌شده، مقابله کنند.

 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.