about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کارشناسان مدعی هستند که صادرات اسرائیل با وجود شیوع کرونا افزایش یافته است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کل صادرات رژیم صهیونیستی، با وجود مشکلات اضافی برای صادرکنندگان اسرائیلی، در سال 2020 فقط 3 درصد کاهش یافت و به 107 میلیارد دلار رسید. با این حال، محققان مدعی شدند که شرکت‌های اسرائیلی توانسته‌اند نسبتاً خوب در برابر نوسانات نرخ ارز واکنش نشان دهند و به اندازه گذشته آسیب ندیده‌اند.

صادرات کالا در سال گذشته 4 درصد کاهش یافت و به 54 میلیارد دلار رسید، در حالی که خدمات بازرگانی با 9 درصد افزایش به 47 میلیارد دلار رسید. بخش فناوری پیشرفته، با سودهایی به دلیل پیشرفت در حوزه‌های امنیت سایبری، فین‌تک و سایر زمینه‌ها، اصلی‌ترین عامل این افزایش بود.

کارشناسان ادعا کردند که سهم صادرات فناوری در اقتصاد کلی اسرائیل با 2 برابر شدن فروش طی 6 سال گذشته همچنان روبه افزایش است. خدمات فناوری پیشرفته و کالاهای فیزیکی حدود نیمی از صادرات اسرائیل را تشکیل می‌دهند. با وجود مواد اولیه کم در سرزمین‌های اشغالی، این رقم تعجب‌آور نیست. بنا بر ادعای کارشناسان، در ابتدا، در اراضی اشغالی فقط کشاورزی انجام می‌شد و سپس تبدیل آن به ملت استارت‌آپ در بخش کشاورزی آغاز شد.

کارشناسان معتقدند که بحران کرونا حتی به شرکت‌های فناوری کمک کرد، زیرا تقاضای زیادی برای محصولات و خدمات دیجیتالی به‌وجود آمد و در عین حال، افزایش جرایم سایبری موجب تقاضای تخصص امنیت سایبری اسرائیل شد.

براساس ادعای کارشناسان، توافقنامه‌های صلح با کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز با باز شدن بازارهای محلی و اشتیاق به تجارت با شرکت‌های اسرائیلی، اولین ثمرات خود را به بار آورده است. شرکت‌های اسرائیلی با به‌دست آوردن جایگاه در امارات و بحرین می‌توانند با شرکای بالقوه خود در کشورهایی که هنوز روابط دیپلماتیک با دولت یهود ندارند، ارتباط برقرار کنند.

منبع:

تازه ترین ها
تحریم
1405/04/22 - 15:39- جرم سایبری

تحریم هکرهای اطلاعات نظامی روسیه توسط اتحادیه اروپا و انگلیس

اتحادیه اروپا و بریتانیا در اقدامی هماهنگ، تحریم‌های جدیدی را علیه ده‌ها فرد و نهاد روسی به دلیل مشارکت در حملات سایبری و عملیات‌های بی‌ثبات‌کننده علیه کشورهای اروپایی اعمال کردند.

همکاری
1405/04/22 - 15:35- هوش مصنوعي

همکاری سازمان بین‌المللی کار و اتحادیه اروپا در زمینه هوش مصنوعی

سازمان بین‌المللی کار و اتحادیه اروپا همکاری در زمینه هوش مصنوعی و مشاغل را تقویت می‌کنند.

سومین
1405/04/22 - 15:18- هوش مصنوعي

سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا

زیرساخت‌های هوش مصنوعی، امنیت سایبری و اتصال امن، محورهای اصلی سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا بود.