about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

ادامه حملات هکری به مراکز دولتی کانادا

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان، در این حمله یک گروه ناشناس از هکرهای بین المللی، مرکز انجمن پلیس انتاریو کانادا را هک کردند و حجم زیادی از اطلاعات حساس این مرکز را به سرقت بردند.

امروزه تقریبا تمامی کشور های دنیا مورد حملات سایبری قرار می‌گیرند. اخیرا قانونی توسط دولت کانادا وضع شده که به دولت این کشور اجازه می دهد تا اطلاعات خصوصی تمام شهروندان این کشور را در هر زمان به بهانه مبارزه با تروریسم بررسی کند. پس از قانونی شدن این مسئله، گروهی از هکرهای ناشناس بین المللی در اعتراض به این قانون از 18 ژوئن شروع به هک کردن مراکز دولتی کانادا کردند.

در این حمله، هکرها به سرورهای انجمن پلیس انتاریو نفوذ کرده و جزییات اطلاعات شخصی 1300 نفر از کارکنان این انجمن را به سرقت بردند.

در یک مصاحبه خصوصی با رسانه ها، هکرهای این گروه ناشناس اعلام کردند که حملات خود را به مراکز دولتی کانادا در اعتراض به قانون جدید این کشور ادامه می دهند.

اطلاعات هک شده شامل بانک داده‌ی وب سایت این انجمن، اسامی کامل قربانیان، نام کاربری و ایمیل های آن‌ها به همراه رمزهای عبورشان بود.

تصویب این قانون به سازمان اطلاعات امنیت کانادا (CSIS) اجازه می دهد که به حریم خصوصی سایبری کلیه شهرواندن کانادا بدون اجازه و بنام مبارزه با تروریسم وارد شود. به عقیده کارشناسان این قانون سازمان اطلاعات امنیت کانادا را به سازمان همتای NSA در کانادا تبدیل می کند.

همچنین این قانون به سازمان اطلاعات امنیت کانادا اجازه میدهد تا سامانه های کاربرانی را که به آن‌ها مشکوک هستند به بدافزار آلوده کنند. همچنین این قانون به موسسه های دولتی اجازه می‌دهد تا اطلاعات مالیاتی شهروندان کانادا را به راحتی رد و بدل کنند.

در پاسخ به این قانون، تاکنون گروه هکری ناشناسِ مذکور، وب‌سایت‌های زیر را هک کرده‌اند:

وب‌سایت دولت کانادا

هیئت خزانه‌داری کانادا

ادره مالی کانادا که زیر نظر وزارت اقتصاد این کشور است

اداره خدمات عمومی فدرال کانادا

اتحادیه پلیس مونترال

درباره سازمان اطلاعات امنیت کانادا

سازمان اطلاعات امنیت کانادا (Canadian Security Intelligence Service-Csis) اصلی‌ترین سازمان اطلاعاتی و امنیت کشور کانادا است. دفتر مرکزی این سازمان از سال۱۹۹۵‌ در اتاوا قرار دارد.

این سازمان در ۲۱ ژوئن ۱۹۸۴ با تصویب پارلمان کانادا و تحت نظارت آن از طریق وزیر امنیت اجتماعی و همچنین تحت نظارت دادگاه فدرال و کمیته بازبینی اطلاعات و امنیت کانادا (Security Intelligence Review Committee) آغاز به‌کار کرد.

تازه ترین ها
ادغام
1405/05/05 - 18:14- هوش مصنوعي

ادغام اطلاعات تهدیدات هوش مصنوعی در ارزیابی‌های سایبری

شرکت بین‌المللی کنترل ریسکز با توسعه قابلیت‌های اطلاعات تهدیدات سایبری، تحلیل تهدیدات مبتنی بر هوش مصنوعی را در چارچوب ارزیابی‌های امنیتی خود ادغام کرده است.

تغییر
1405/05/05 - 18:06- جرم سایبری

تغییر شیوه نام‌گذاری گروه‌های تهدید سایبری توسط گوگل

گروه اطلاعات تهدید گوگل (GTIG) از اجرای نظام جدیدی برای نام‌گذاری گروه‌های تهدید سایبری خبر داد.

افزایش
1405/05/05 - 17:59- جرم سایبری

افزایش حملات سایبری به دولت‌های محلی

کارشناسان امنیت سایبری هشدار می‌دهند که دولت‌های محلی و شهرداری‌ها در سراسر جهان بیش از گذشته به اهداف جذابی برای مجرمان سایبری تبدیل شده‌اند.