about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

اخراج صدها کارمند توییتر

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ این شرکت اوایل هفته گذشته از قطعی شدن فرایند اخراج تعدادی از کارکنانش خبر داده بود.

این افراد حدود 300 نفر از کارمندان توییتر را شامل می‌شوند. این شرکت سال گذشته و هم‌زمان با انتخاب جک دورسی به‌عنوان مدیرعامل جدید هم تعدادی از کارکنانش را اخراج کرده بود.

البته برنامه‌ریزی این اخراج‌ها به‌طور دقیق انجام‌نشده و ممکن است تعداد افراد اخراجی تغییر کند یا حتی تعدادی به این عده اضافه شوند.

برخی کارشناسان معتقدند عامل این اخراج‌ها کاهش درآمد توییتر در سه‌ماهه سوم سال 2016 بوده است. این شرکت به همین علت درصدد کاهش هزینه‌های خود است و به‌تازگی نیز تعدادی متخصص بانکی را برای بررسی روش توییتر استخدام کرده است.

قبلاً گفته می‌شد سیلز فورس، والت دیسنی و آلفابت به دنبال خرید توییتر هستند، اما در عمل هیچ‌یک از این شرکت‌ها ادعاهای یادشده را تأیید نکردند.

توییتر در 12 ماه گذشته 40 درصد از ارزش سهام خود را ازدست‌داده است و در این شرایط توان رقابتی کمتری با گوگل و فیس‌بوک دارد. ولی مشخص نیست اخراج کارمندان می‌تواند از میزان این فشارها بکاهد یا خیر.

تازه ترین ها

حمله جدید فیشینگ از طریق اسناد جعلی واتس‌اپ

حمله فیشینگ واتس‌اپ از اسناد تجاری جعلی برای هک کردن رایانه‌های شخصی استفاده می‌کند.

هشدار
1405/04/02 - 08:44- هوش مصنوعي

هشدار امنیتی گروه پنج چشم درباره نسل تازه هوش مصنوعی

گروه اطلاعاتی پنج چشم (Five Eyes) در مورد تهدیدات مدل‌های جدید هوش مصنوعی هشدار داد.

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.