about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آژانس‌های اطلاعاتی غربی در حال بررسی یک حمله سایبری توسط هکرهای ناشناخته هستند که دسترسی به اینترنت ماهواره‌ای پرسرعت در اوکراین را همزمان با حمله روسیه مختل کرده‌اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، تحلیلگران در آژانس امنیت ملی ایالات متحده، سازمان امنیت سایبری دولت فرانسه و سازمان اطلاعات اوکراین در حال بررسی این مساله هستند که آیا خرابکاری هکری که موجب اختلال سرویس ارائه دهنده اینترنت ماهواره‌ای اوکراین شده، کار هکرهای تحت حمایت روسیه بوده یا خیر.

حملات هکری به سرویس ماهواره‌ای اینترنت پرسرعت اوکراین در صبح روز ۲۴ فوریه آغاز شد، این حملات مصادف با آغاز حمله زمینی و هوایی روسیه به اوکراین بود.

بنا بر اعلام شرکت مخابراتی ویاست ایالات متحده که مالک این شبکه آسیب دیده است، عواقب این رویداد هنوز در حال بررسی است، اما مودم‌های ماهواره‌ای متعلق به ده‌ها هزار مشتری این شرکت در اروپا از کار افتاده‌اند. با اینکه بیش از دو هفته از حمله مذکور گذشته، اما هنوز مودم‌های هک شده به حالت عادی بازنگشته‌اند.

این یکی از مهم‌ترین حملات سایبری جنگی است که تاکنون به صورت علنی فاش شده و مورد توجه سازمان‌های اطلاعاتی غربی قرار گرفته، زیرا ویاست به عنوان یک پیمانکار دفاعی هم برای ایالات متحده و هم برای چندین متحد این کشور فعالیت می‌کند. این شرکت به واحدهای ارتش و پلیس اوکراین هم خدمات می‌دهد.

کارشناسان معتقدند اختلال اتصال اینترنت ماهواره‌ای می‌تواند توانایی اوکراین برای مبارزه با نیروهای روسی را مختل کند. زیرا استفاده از سیستم‌های هوشمند مدرن، سلاح‌های هوشمند و تلاش برای انجام مانورهای تسلیحاتی ترکیبی بدون دریافت اطلاعات از طریق خدمات اینترنت ماهواره‌ای ممکن نیست.

منبع:

تازه ترین ها

محدودیت‌های شبانه استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای نوجوانان

بریتانیا محدودیت‌های پیش‌فرض رسانه‌های اجتماعی را برای نوجوانان در طول شب در نظر گرفته است.

حمله
1405/04/24 - 15:37- جرم سایبری

حمله سایبری به غول مواد غذایی ژاپن

حمله سایبری به شرکت نیکیری، بزرگ‌ترین تأمین‌کننده مواد غذایی منجمد در ژاپن، نگرانی‌هایی را درباره اختلال در زنجیره تأمین مواد غذایی این کشور ایجاد کرده است.

سرقت
1405/04/24 - 15:28- جرم سایبری

سرقت سوابق پزشکی بیماران در حمله سایبری به شبکه درمانی استرالیا

شبکه درمانی پارتنرد هلث که ده‌ها مطب پزشکان عمومی و کلینیک‌های تخصصی سرطان پوست را در سراسر استرالیا اداره می‌کند، از وقوع یک حمله سایبری گسترده و سرقت اطلاعات پزشکی و شخصی بیماران خبر داد.