about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اختلال در وب‌گاه‌ها؛ هدف هکرهای سودجو

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ شرکت مون‌فروت (Moonfruit)، یک شرکت انگلیسی خدمات هاستینگ است. وب‌گاه‌هایی که این شرکت به آن‌ها خدمات خود را ارائه می‌کند، به دلیل حملات شدید اختلال سرویس توزیع‌شده (DDOS)، از دسترس خارج شدند. به همین دلیل، خدمات‌رسانی به وب‌گاه‌های این شرکت، مدتی قطع شد تا اختلالات به وجود آمده، مرتفع شود.
شرکت یادشده در پستی در فیس‌بوک، خبر از تغییرات اساسی زیرساخت‌ها برای حفاظت از وب‌گاه‌های خود، در برابر این نوع حملات، داده است.
بر اساس برخی گزارش‌ها، این حملات توسط گروهی به نام «Armada DDOS» صورت گرفته و انگیزه‌ی آن‌ها نیز هنوز مشخص نشده است، اما برخی قرائن نشان می‌دهد هدف آن‌ها اخاذی است؛ زیرا یکی از اقدامات گروه هکری مزبور، استفاده از حملات سایبری به‌منظور کسب پول از طریق بیت کوین است. پیش‌تر، این گروه به وب‌گاه‌های خدمات رسان ایمیل مانند «ProtonMail» نیز حمله کرده بود.
گروه یادشده، ادعا کرده است می‌تواند حملاتی معادل 21 ترابیت بر ثانیه انجام دهند، اما شرکت امنیتی آکامای اعلام کرده، نهایت میزان حملات برای مختل کردن یک وب‌گاه،772 مگابیت بر ثانیه است.
برخی صاحب‌نظران برای مقابله با این گروه‌ها -که هویتشان نیز ناشناخته است-به مدیران وب‌گاه‌ها و افراد توصیه کردند مبلغ درخواستی از سوی این هکرها را به آنان نپردازند تا از این طریق راهکارهای مناسب دیگر برای مقابله با هکرها، اجرا شود.

 

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.