about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

اختلال در زیرساخت‌های ارتباطی عراق

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از برقراری ۳۵ میلیون دقیقه مکالمه و ترافیک ۲۰۰ مگابیت بر ثانیه طی ۱۲ روز از سوی زائران اربعین خبر داد و اعلام کرد: اختلال ارتباطی مربوط به زیرساخت‌های عراق است.

از ۱۷ تا ۲۸ آبان ماه جاری درمجموع بیش از ۳۵ میلیون دقیقه مکالمه از طریق سه اپراتور ایرانی در ارتباطات عراق صورت گرفته است.

با توجه به چندین برابر شدن حجم زائران اربعین حسینی نسبت به سال‌های گذشته طی ۱۲ روز اخیر تعداد دقایق و دفعات مکالمات صادره بیشتر از تعداد دقایق و دفعات مکالمات وارده بوده است بطوریکه اوج آن در تاریخ ۲۸ آبان رخ‌داده است که درمجموع نزدیک به ۵ میلیون دقیقه مکالمه صورت گرفته است.

همچنین روند انجام مکالمات طی این مدت صعودی بوده است به‌نحوی‌که از تاریخ سه‌شنبه ۲۵ آبان میزان دقایق و تعداد مکالمات زائران حسینی شیب تندتری به خود گرفت و از ۱۸ تا ۲۵ آبان درمجموع ۱۹ میلیون دقیقه و از ۲۵ تا ۲۸ آبان نیز نزدیک به ۱۶ میلیون دقیقه مکالمه صورت گرفته است.

از مجموع ۳۵ میلیون دقیقه مکالمه صورت گرفته از طریق اپراتورهای داخلی ۲۵ میلیون دقیقه مکالمه صادره و ۱۰ میلیون دقیقه آن وارده بوده است که درمجموع ۲.۵ برابر تماس‌های صادره، تخفیف از سمت ایران به زائران حسینی اختصاص پیداکرده است.

در همین حال میزان ترافیک داده توسط زائران ایرانی شیب صعودی داشته و حجم ظرفیت دیتای تلفن همراه در اوج ترافیک به ۲۰۰ مگابیت بر ثانیه رسیده است.

وزارت ارتباطات اعلام کرد: مجموعه اقدامات انجام‌شده برای افزایش کیفیت و کمیت ارتباطی زائران از ماه‌ها پیش به‌گونه‌ای انجام‌شده که ظرفیت‌ها در همه بخش‌ها چندین برابر افزایش‌یافته و باوجوداین آمادگی، ممکن است اختلالی در برقراری ارتباط مشترکان در کشور عراق به وجود آید که ناشی از زیرساخت‌های ارتباطی عراق است.

علاوه بر حجم بی‌نظیر زائران حسینی، زیرساخت‌ها و شرایط کشور عراق نیز مانعی برای ارائه سرویس بهتر به مشترکان اپراتورهای سه‌گانه تلفن همراه کشورمان محسوب می‌شود.

افزودن چندین خط STM۱ و E۱، تجهیز و نصب ۸۰۰ کیوسک تلفن ثابت، عملیاتی کردن بالون وای فای در مرز مهران که با تخصیص IP چیزی بیش از ۶۰۰ مگابیت پهنای باند ایجاد کرد، در کنار کاهش ۵۰ درصدی تعرفه مکالمه با عراق و رساندن آن به دقیقه‌ای ۵۵۰ تومان و طراحی و تأمین داشبور پایش ازجمله اقداماتی است که برای برقراری ارتباط هرچه بهتر و بیشتر زائران حسینی در ایام اربعین در کشور عراق تدارک دیده‌شده است.

همه این اقدامات در مرزهای مهران، چذابه و شلمچه درنظر گرفته‌شده که ازجمله آن‌ها می‌توان به راه‌اندازی و افزایش ظرفیت سایت‌های ۲G، ۳G، ۴G و LTE، افزایش چند برابری پهنای باند و افزودن خطوط STM۱ و E۱ به همراه افزایش لینک‌های MPLS اشاره کرد.

 

تازه ترین ها
لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.

الزام
1405/05/11 - 14:00- سایرفناوری ها

الزام تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند به ادغام سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی در هند

از سال ۲۰۲۵، هند از تمام گوشی‌های هوشمند خود خواسته تا از سیستم ناوبری ماهواره‌ای محلی خود موسوم به «NavIC» پشتیبانی کنند.

گزارش
1405/05/11 - 13:59- هوش مصنوعي

گزارش پست‌های نامناسب هوش مصنوعی در لینکدین

لینکدین به کاربران اجازه می‌دهد پست‌های نامناسب هوش مصنوعی را گزارش دهند.