about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اختلال در خدمات کلود آمازون

 

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ ازجمله سایت‌های مشهوری که به‌این‌علت دچار مشکل شدند می‌توان به نتفلیکس، اسپاتیفای، پینترست و بازفید اشاره کرد. همچنین ده‌ها هزار وب‌سایت کوچک که کاربر خدمات آمازون هستند هم با مشکل مواجه شدند.

بسیاری از مدیران سایت‌های اینترنتی ترجیح می‌دهند برای ارائه خدمات از امکانات شرکت‌های بزرگ‌تر فناوری مانند آمازون استفاده کنند و ویدئوها، تصاویر و اطلاعات خود را بر روی سرورهای کلود آمازون ذخیره کنند، اما از دسترس خارج شدن این سرورها برای بسیاری از کاربران دردسرآفرین شد.
البته این خدمات به‌طور کامل از دسترس خارج نشد و برخی کاربران تنها از کند شدن دسترسی به آن‌ها خبر دادند. این مشکل در دو ساعت ابتدایی وقوع بسیار جدی بود و پس‌ازآن به‌تدریج کاهش یافت.
وقوع چنین مشکل گسترده‌ای برای آمازون تابه‌حال سابقه چندانی نداشته و آخرین بار در سپتامبر سال 2015 بود که خدمات شرکت آمازون به مدت 5 ساعت از دسترس خارج شد.
تعداد کل سایت‌هایی که به علت این نقص فنی دچار مشکل شدند بیش از 148 هزار مورد تخمین زده می‌شود. مشکل مذکور از ساعت 12:35 دقیقه شب به‌وقت محلی آغاز شد و ظاهراً یک نقص نرم‌افزاری یا خطای انسانی عامل آن بوده است. بخش عمده این مشکل مربوط به آمریکا بوده است.

 

تازه ترین ها
سومین
1405/04/22 - 15:18- هوش مصنوعي

سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا

زیرساخت‌های هوش مصنوعی، امنیت سایبری و اتصال امن، محورهای اصلی سومین گفتگوی دیجیتال اتحادیه اروپا و استرالیا بود.

شکاف
1405/04/22 - 14:47- هوش مصنوعي

شکاف جنسیتی هوش مصنوعی در جنوب آسیا

مطالعه یونسکو شکاف جنسیتی هوش مصنوعی در جنوب آسیا را برجسته می‌کند.

تسریع
1405/04/22 - 14:08- هوش مصنوعي

تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌های یونان

یونان یک برنامه بودجه ۱۰ میلیون یورویی را برای تسریع تحول دیجیتال در شهرداری‌ها را راه‌اندازی کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.