about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

اختلالات آنتن دهی بخاطر قطعی برق

در پی خاموشی‌های اخیر سراسر کشور و طبق اعلام برخی شهروندان در مناطق مختلف ایران، آنتن‌دهی و خدمات رسانی بسیاری از اپراتور‌ها در سراسر کشور با مشکل رو به رو شده که به احتمال زیاد ناشی از اختلالات آنتن دهی بخاطر قطعی برق پی در پی آن مناطق باشد. برای جزئیات

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ، برخی از مشترکین موبایل و تلفن همراه در مناطق مختلف کشور، خبر از قطعی سوریس اپراتور موبایلشان داده‌اند که با پیگیری‌های صورت گرفته در اپراتورها مشخص شد که این موضوع می‌تواند به دلیل اختلالات آنتن دهی بخاطر قطعی برق سراسری باشد. در این راستا سخنگوی صنعت برق اعلام کرده که برخی از مناطق کشور به دلیل محدودیت‌های به وجود آمده با خاموشی‌های موقت رو به رو شده‌اند. در این میان مناطق ۲، ۳، ۶، ۹، ۱۱،۱۳ و ۱۴ تهران نیز بیشتر از سایر مناطق دچار این خاموشی‌ها شده است. به گفته مسئولان صنعت برق، به محض برطرف شدن مشکل سوخت و محدودیت تامین گار، خاموشی برق هم تمام خواهد شد.

شرایط اپراتورها و ارتباط اختلالات آنتن دهی بخاطر قطعی برق
در مراکز حساس ارتباطی، برای جبران اختلالات برق رسانی از باتری‌های سایت‌های BTS استفاده می‌کنند. این باتری‌ها وظیفه تاب آوری در برابر قطعی برق‌های 2 تا 4 ساعته را بر عهده دارند. اما اگر قطعی برق بیشتر از 2 الی 4 ساعت طول بکشد، این سایت‌ها هم خاموش می‌شوند و در پی آن، سایت ارتباطاتی و اطلاعاتی از کار می‌افتد. در مواقع ضرورت و شرایط خاص (مثل سیل و زلزله) از دیزل ژنراتور هم استفاده می‌کنند اما اگر این قطعی برق ادامه‌دار باشد و این دستگاه به کار خود ادامه دهد، آلودگی زیست محیطی فراوانی را تولید خواهد کرد.

همه‌ی این‌ها در حالی است که شرکت توانیر ادعا کرده که اطلاع رسانی قبلی درباره خاموشی و قطعی برق امکان پذیر نیست و از آن طرف هم اپراتورها معتقدند وظیفه‌ای برای تامین برق ندارند و اگر این خاموشی‌ها ادامه پیدا کند، خسارات جبران ناپذیری به زیرساخت‌های ارتباطی کشور وارد می‌شود.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.