about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اختراع رباتی برای خاموش کردن آتش

یک مهندس مصری، رباتی را اختراع کرده است که می تواند به خاموش کردن آتش در مواقع آتش سوزی کمک کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ مهندس محمود الکومی، مخترع مصری، پس از دریافت مجوز "ثبت اختراع" ربات اطفای حریق خود از مصر، اعلام کرد که توانسته است از امارات نیز مجوز ثبت اختراع ربات خود که "اکو" نام دارد را دریافت کند.

الکومی گفت: اکو یکی از اختراعاتی است که در سال‌های اخیر روی آن کار کرده ام.، این ربات هوشمند است که می‌تواند در چند ثانیه آتش را خاموش کند. این اولین ربات در جهان است که از امواج اکو استفاده می‌کند و مجهز به سیستم هوش مصنوعی برای اطفای حریق است.

این مخترع مصری افزود: ربات اکو به زودی با مشارکت امارات تولید خواهد شد. اکنون کار با وزارت اقتصاد امارات برای تولید مدل صنعتی این ربات و سپس تولید آن به زودی در حال انجام است.

از برجسته‌ترین اختراعاتی که مهندس محمود الکومی تاکنون ثبت کرده است، ربات "کرا" بود که بدون دخالت انسان به مراقبت از بیماران کمک می‌کند. همچنین ربات "ایلو" که آب را از هوا استخراج می‌کند.

الکومی به خاطر نوآوری‌های خود جوایز و مدال های متعددی را از نمایشگاه بین المللی اختراعات ژنو دریافت کرده است.

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.