about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

انتشار شده در تاریخ

اختاپوس؛ نسل جدید روبات‌های نرم

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ محققان دانشگاه هاروارد برای ساخت این روبات که اوکتابات نام دارد، فناوری چاپ سه‌بعدی، مهندسی مکانیک و علم میکرو سیالی را با یکدیگر ادغام کرده‌اند تا موجودی را بسازند که احتمالاً اولین نمونه از نسل جدید روبات‌های نرم خودکار محسوب می‌شود.

روبات‌های نرم موجود درواقع کاملاً نرم نیستند. بسیاری از اجزای تشکیل‌دهنده این روبات‌ها مؤلفه‌های جامد و محکمی مثل سیم‌های حرارتی، باتری و مدارهای سخت‌افزاری سیستم کنترل‌کننده هستند.

اما محققان هاروارد با حذف تمام اجزای سخت، توانستند روباتی را تولید کنند که نه‌تنها فاقد اسکلت است، بلکه برای حرکت از یک سیستم بادی بهره می‌برد. این سیستم از تعدادی تیوب و کیسه حاوی آب‌اکسیژنه تشکیل‌شده است.

هنگامی‌که آب‌اکسیژنه با یک کانالی است از جنس پلاتین تماس پیدا می‌کند، به بخارآب و اکسیژن تجزیه می‌شود. با افزایش میزان بخارآب، فشار تیوب‌های موجود در اندام‌های اختاپوس افزایش‌یافته و اندام‌های آن حرکت می‌کنند؛ اما نکته هوشمندانه در اینجاست که فرآیند مذکور توسط مدارات الکتریکی کنترل نمی‌شود، بلکه برای این منظور از یک نوسانگر الکترونیکی آنالوگ استفاده‌شده است که حرکات روبات را تنظیم می‌کند.

محققان امیدوارند با استفاده از تجربیات این تحقیقات بتوانند روبات‌های نرم پیچیده‌تری را تولید کنند. درعین‌حال در تلاش‌اند تا بتوانند فعالیت‌های مختلف ازجمله شنا کردن، خزیدن و تعامل با محیط اطراف را توسط این روبات شبیه‌سازی کنند.

تازه ترین ها
تحلیل
1405/04/02 - 14:40- سایرفناوری ها

تحلیل بنیاد دیده‌بان اینترنت در مورد فناوری‌های تشخیص کودک‌آزاری

بنیاد دیده‌بان اینترنت، تحلیل جدیدی را برای شناسایی محتوای سوءاستفاده جنسی از کودکان منتشر کرده است.

محدودیت
1405/04/02 - 13:40- هوش مصنوعي

محدودیت استفاده از هوش مصنوعی در مدارس ابتدایی نروژ

نروژ استفاده از هوش مصنوعی مولد را در مدارس ابتدایی، به طور قابل توجهی محدود می‌کند.

تصویب
1405/04/02 - 12:51- هوش مصنوعي

تصویب قانون عدالت کیفری کانادا با هدف حمایت از کودکان

آسیب‌های دیجیتال و حمایت از کودکان، اصلاحات عمده‌ای را در قانون مجازات کانادا ایجاد کرده است.