about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

احتمال مسدود شدن گوگل در روسیه

مقامات روسیه گوگل را تهدید کرده اند که در صورت عدم پیروی از قوانین این کشور و فیلتر چندین سایت خاص، آنها را تحریم خواهند کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ دو ماه قبل قانون جدیدی را برای مبارزه با محتوای به گفته آنها زیان‌آور و تشکیل لیستی از سایت های ممنوعه تصویب کرد و حالا گوگل یا باید از نمایش این سایت ها در لیست نتایج جستجو خودداری کرده و یا خود را برای فیلتر شدن در روسیه آماده کند.

فهرست روس ها شامل سایت های نفرت پراکن و مضر است اما برخی از سایت های خبری نظیر پایگاه‌های اکراینی در آن دیده می شود که احتمالا به دلایل سیاسی زیان‌آور شناخته شده اند. 

رسانه های روسیه به نقل از «ویتالی سوبوتین»، معاون آژانس نظرات بر ارتباطات این کشور مدعی شده اند که مقامات مسکو احتمالا موتورهای جستجو مثل گوگل را در صورت عدم پیروی از قوانین روسیه تحت تحریم قرار خواهند داد.

اوایل ماه جاری نیز رگورلاتوری نظارت بر ارتباطات روسیه «Roskomnadzor» اعلام کرده که پرونده‌ای قضایی برای گوگل در دست دارد که ممکن است به جریمه ۱۰۴۰۰ دلاری آنها منجر شود. روسیه پیش از این با فیلتر تلگرام نشان داده از دسترس خارج کردن سرویس های پرکاربرد ابایی ندارد. از سوی دیگر گوگل که چند سال پیش بازار پر رونق چین را از دست داده احتمالا علاقه چندانی به از دست دادن بازار چند ده میلیون روسیه ندارد.

با این حال فیلتر کردن سایت های سیاسی بر اساس میل کرملین قطعا گوگل را آماج انتقادات فراوانی از سوی افکار عمومی خواهد کرد کما اینکه تلاش های پشت پرده برای توسعه موتور جستجو چینی (پروژه دراگون فلای) نه تنها به اعتراض کارکنان این شرکت و کاربران منجر شد بلکه اخیرا پای ساندار پیچای، مدیرعامل گوگل را هم به کنگره باز کرد. حال باید دید گوگل از بین روبل‌های روسی و اطلاع رسانی آزاد که به گفته آنها جزوی از حقوق بشر است، کدام یک را انتخاب خواهد کرد.

تازه ترین ها
جایگاه
1405/04/22 - 13:19- اروپا

جایگاه فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال اتحادیه اروپا

فنلاند در میان اقتصادهای دیجیتال پیشرو اتحادیه اروپا قرار گرفت.

مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.