about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

احتمال تأخیر در عرضه ورژن 9 جاوا

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ عرضه برنامه جاوا 9 که مهم‌ترین نسخه حرفه‌ای یا enterprise از این برنامه محسوب می‌شود با تأخیر روبرو شده و احتمال دارد علاقه‌مندان تا تابستان سال آینده میلادی شاهد عرضه آن نباشند.

یکی از مقامات ارشد شرکت اوراکل به‌تازگی اعلام کرده که جاوا 9 به‌جای عرضه در مارس سال 2017 در جولای همین سال در دسترس کاربران قرار می‌گیرد.

علت این تأخیر ضرورت صرف وقت بیشتر برای توسعه و تکمیل بخش‌ها و ماژول‌های برنامه‌ریزی‌شده در جاوا 9 اعلام‌شده است.

تبدیل جاوا 9 به برنامه‌ای دارای ماژول‌های متنوع و تفکیک‌پذیر بخشی از یکی از طرح‌های شرکت اوراکل موسوم به Jigsaw است. این شرکت با دریافت نظرات کاربران حرفه‌ای قصد دارد Jigsaw را با طراحی متفاوتی به جاوا 9 اضافه کند.

گفتنی است عرضه Java Standard Edition 9 هم به دلیل مشابهی از این ماه به ماه مارس سال 2017 یعنی اوایل بهار سال آینده موکول شده است. البته اوراکل می‌گوید حفره‌هایی در Java Standard Edition 9 شناسایی‌شده که باید حتماً برطرف شوند. نسخه 8 این ابزار در ماه مارس سال 2014 در دسترس قرارگرفته بود.

تازه ترین ها
نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.

محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۳ سال در اروپا

یک هیئت ویژه کمیسیون اروپا محدودیت‌های رسانه‌های اجتماعی را برای افراد زیر ۱۳ سال توصیه کرد.