about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

اجلاس RSA 2019: سال 2020 آغاز شده است

پائول ناکاسون، رئیس آژانس امنیت ملی آمریکا اعلام کرد: از هم‌اکنون، باید به منظور جلوگیری از دخالت در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، راهکارهایی ایجاد کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ در زمان برگزاری اجلاس «RSA 2019»، پائول ناکاسون (Paul Nakasone)، رئیس آژانس امنیت ملی (NSA) و فرماندهی سایبری آمریکا (Cyber Command) ادعا کرد که این آژانس ممکن است برنامه‌ جمع‌آوری داده‌های تلفن همراه را متوقف کند. وجود این طرح، اولین بار ازسوی ادوارد اسنودن (Edward Snowden)، عمومی شده بود.

ناکاسون گفت:

ما هم‌اکنون سرگرم مذاکره هستیم. ما به صورت بسیار نزدیک، با دولت و کنگره کار خواهیم کرد؛ تا پیشنهادهایی را در رابطه با قانون‌گذارای مجدد، مطرح کنیم.

جامعه اطلاعاتی آمریکا، مدتی قبل، به این نتیجه رسید که روسیه مسئول دخالت در انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا بود. ناکاسون اشاره کرد:

بسیار مهم است که جلوی اقدامات این کشور را پیش از آغاز انتخابات سال 2020 بگیریم.

رئیس فرماندهی سایبری ادامه داد:

سال 2020، از هم‌اکنون آغاز شده است. بهترین کاری که ما می‌توانیم انجام دهیم، این است که دشمنان خود را بشناسیم. به آمادگی و به ایجاد همکاری‌های خود، ادامه دهیم و قطعاً هوشیار باشیم.

مدیر آژانس امنیت ملی اشاره کرد:

درحال حاضر، این انتظار وجود دارد که دشمنان خارجی، سرگرم اجرای عملیات در آمریکا هستند.

وی افزود:

من فکر می‌کنم که مسئله یادشده در رابطه با نحوه‌ ارتباط مردم و مطمئناً روش برقراری رابطه با دشمنان، به یک هنجار جدید، تبدیل‌ شده است. ما باید فناوریهای خود را درک کنیم. زمانی که توانایی یک ملت را به منظور ایجاد شخصیت و پیروان ویژه می‌بینم، از هر روشی که می‌توانیم به منظور به اشتراک‌گذاری اطلاعات استفاده می‌کنیم تا مطمئن شویم که شبکه‌های اجتماعی، آن‌ها و حساب‌های کاربری‌شان را مسدود می‌کنند. این رویداد، یک موفقیت برای ما به حساب می‌آید.

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.