about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

انتشار شده در تاریخ

اجلاس CyberCon 2018/حوزه سایبری، یک میدان جنگی است

به گفته فرمانده ستاد نیروهای مشترک شبکه‌های اطلاعاتی وزارت دفاع آمریکا، هر فردی در این سازمان یک جنگجوی سایبری به شمار می رود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نانسی نورتون (Nancy Norton)، مدیر دیسا (DISA) و فرمانده ستاد نیروهای مشترک-شبکه‌های اطلاعاتی وزارت دفاع ایالات متحده در کنفرانس «CyberCon» در سال 2018 به میزانی «Fifth Domain» گفت:

ارتش تفنگداران دریایی معتقد است که هر عضو این سازمان یک تفنگدار محسوب می‌شود؛ به عقیده من هر فردی در وزارت دفاع نیز یک جنگجوی سایبری است.

نورتون در سخنرانی نوامبر امسال در ویرجینیا توضیح داد که ماهیت امنیت سایبری امروز بدین معنا است که هر فرد یک بردار حمله، یک آسیبپذیری و بهترین خط دفاع است.

وی افزود:

تاکتیک هایی مانند ایمیل های فیشینگ هنوز هم با وجود استفاده افراد – اعم از رهبران ارشد تا کاربران جزء در شبکه‌های اطلاعاتی وزارت دفاع – مسئله مهمی هستند و می‌توانند منجر به شکست‌های احتمالی شوند. شاید این شکست‌ها فاجعه‌بار نباشند، اما هر کدام احتمالاً منشأ یک نقص هستند.

مدیر دیسا اظهار داشت:

عوامل مخرب تلاش می‌کنند تا از طریق شرکا و شبکه‌های پایگاه صنعتی، به شبکه‌های اطلاعاتی وزارت دفاع دسترسی پیدا کنند. ما به دلیل داده‌ها و عملیات‌هایمان به این شبکه‌ها متکی هستیم؛ اما هنوز هم این شبکه‌ها آسیب‌پذیر هستند.

نورتون با اشاره به محیط تهدید جنگی گفت:

دیسا از حدود یک میلیارد عملیات سایبری با هدف شبکه‌های اطلاعاتی وزارت دفاع به‌صورت ماهانه با سنسورهای دارای بیش از 300 میلیون هشداردهنده جلوگیری می‌کند.

او در پاسخ به موضوع مطرح شده در کنفرانس مبنی بر اینکه سایبر تنها یک مشکل فناوری اطلاعات نیست، خاطرنشان کرد:

«این بستر واقعاً یک میدان جنگی محسوب می شود.»
 

تازه ترین ها

رد درخواست ایکس اِی‌آی توسط قاضی مینه‌سوتا

قاضی درخواست ایکس اِی‌آی برای مسدودکردن ممنوعیت برنامه‌های برهنه‌سازی در مینه‌سوتا را رد کرد.

بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.