about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مرورگر مایکروسافت اج ویژه سیستم‌عامل macOS  به‌زودی از راه می‌رسد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ درحالی‌که کاربران سیستم‌عامل macOS مدت‌ها در انتظار مرورگر مایکروسافت اج هستند، مایکروسافت سرانجام نسخه‌ی ویژه این سیستم‌عامل را رونمایی کرد.

مایکروسافت ماه گذشته مرورگر اج کرومیوم را برای ویندوز منتشر کرد و کاربران ویندوز 10 توانستند از نسخه‌های اولیه‌ی جدید این مرورگر در کامپیوترهای خود استفاده کنند. بااین‌حال، کاربران سیستم‌عامل macOS به‌اندازه‌ی ویندوزی‌ها خوش‌‌اقبال نبودند و از انتشار این مرورگر برایشان خبری نبود تا اینکه سرانجام مایکروسافت در کنفرانس بیلد ۲۰۱۹ اخبار خوشی برای آن‌‌ها داشت. مایکروسافت در این کنفرانس، مرورگر اج ویژه‌ی macOS را رونمایی و اعلام کرد به‌زودی این نسخه از مرورگر اختصاصی‌ خود را رسماً در اختیار دارندگان مک‌ها قرار می‌گیرد.

مایکروسافت اج مبتنی‌بر کرومیوم باید با مرورگر‌های صاحب‌نامی همچون گوگل‌‌ کروم رقابت کند که یکی از کامل‌ترین نسخه‌ها را برای سیستم‌عامل macOS ارائه کرده است. از دیدگاه شما، مایکروسافت اج جدید مبتنی ‌بر کرومیوم خواهد توانست رقبا را شکست دهد؟

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.