about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

عدم
1405/04/18 - 09:33- تروریسم سایبری

عدم آمادگی رژیم صهیونیستی برای مقابله با حملات سایبری احتمالی ایران

کارشناسان معتقدند که رژیم صهیونیستی برای مقابله با احتمال حمله سایبری ایران در انتخابات از طریق رسانه‌های اجتماعی آمادگی ندارد.

اتیوپی تصمیم دارد شبکه اجتماعی خود را توسعه دهد و جایگزین فیس بوک، واتس اپ و توئیتر کند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از رویترز، اتیوپی برای رقابت با فیس بوک، توئیتر و واتس اپ، توسعه پلتفرم شبکه اجتماعی خود را آغاز کرده است.

اتیوپی از سال گذشته شاهد درگیری‌های مسلحانه میان دولت فدرال و شورشیان جبهه TPLF بوده است و از سوی دیگر جنگی میان دو طرف در شبکه مجازی نیز ادامه دارد. در این میان دولت می‌خواهد پلتفرم محلی را جایگزین فیس بوک، توئیتر، واتس اپ و زوم کند.

شومته گیزاو ، مدیرکل آژانس امنیت شبکه اطلاعات (INSA) اتیوپی فیس بوک را به حذف پست‌ها و حساب‌های کاربری متهم می‌کند که حقایق درباره این کشور را منتشر می‌کنند. به گفته او دولت خواهان جایگزین کردن فیس بوک، توئیتر، زوم و واتس اپ با یک پلتفرم داخلی است.

کازیا آنیم آدو، سخنگوی فیس بوک در آفریقا نیز از اظهار نظر درباره طرح اتیوپی برای ایجاد شبکه اجتماعی مخصوص خود سرباز زده است. اتیوپی با ۱۱۵ میلیون نفر جمعیت حدود ۶ میلیون کاربر فیس بوک دارد.

به هرحال بازه زمانی، بودجه و جزئیات دیگر درباره ایجاد پلتفرم اجتماعی مخصوص اتیوپی هنوز فاش نشده است. این کشور قصد دارد شبکه اجتماعی مذکور را با کمک متخصصان داخلی بسازد و هیچ کارشناس خارجی استخدام نکند.

منبع:

تازه ترین ها
بیش
1405/05/11 - 16:27- هوش مصنوعي

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی استفاده می‌کنند

بیش از یک‌سوم کارگران کانادایی از هوش مصنوعی مولد در محل کار خود استفاده می‌کنند.

راه‌اندازی
1405/05/11 - 15:46- آسیا

راه‌اندازی چارچوب آمادگی کوانتومی برای بانک‌ها در هنگ‌کنگ

نهاد پولی هنگ‌کنگ چارچوبی را برای کمک به بانک‌ها جهت آمادگی در مقابل خطرات محاسبات کوانتومی راه‌اندازی کرد.

لغو
1405/05/11 - 14:38- اروپا

لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال در مجارستان

پارلمان مجارستان به لغو قانون اعتبارسنجی ارزهای دیجیتال رأی داد.