about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اتومبیل‌های خودران اوبر به حرکت درآمدند

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت اوبر که قبلاً با ارائه یک برنامه موبایلی تاکسی یاب شهرت کسب کرده بود، این بار قصد دارد نظام حمل‌ونقل عمومی را باعرضه تاکسی‌های بدون نیاز به راننده متحول کند.

اوبر از مدتی قبل به‌صورت محرمانه در حال طراحی این خدمات بود و حالا برای اولین بار از آن‌ها در آمریکا رونمایی کرده است. پیش‌ازاین یک شرکت سنگاپوری نیز استفاده از تاکسی‌های خودران را در چند مسیر محدود ممکن کرده بود.

این شرکت دو سال قبل استفاده از فناوری خودروهای خودران را به‌عنوان مرحله بعدی رشد و پیشرفت خود مشخص کرد. اوبر باعرضه برنامه تاکسی یاب برای تلفن‌های همراه توانسته ارزش خود را به 68 میلیارد دلار افزایش داد و قصد دارد در آینده به‌جای اکثر 1.5 میلیون راننده تحت قراردادش از خودروهای خودران استفاده کند.

در حال حاضر تنها چهار تاکسی خودران در اختیار مسافران قرارگرفته و دو نفر هم برای هدایت خودرو در شرایط حساس در جلوی آن می‌نشینند.

در جریان حرکت آزمایشی این تاکسی‌ها امنیت و هوشمندی آن‌ها مورد تأیید کارشناسان قرار گرفت. این خودروها در برابر چراغ‌قرمز متوقف‌شده و در زمان مناسب سرعت می‌گیرند. به‌خوبی و با رعایت شرایط سبقت می‌گیرند و در وضعیت‌های دشوار ترافیکی نیز به‌خوبی تصمیم‌گیری می‌کنند.

برای ساخت این خودروها از 40 متخصص دانشگاهی از دانشگاه کارنگی ملون و همین‌طور کارشناسانی از شرکت خودروسازی ولوو استفاده‌شده است.

تازه ترین ها

سرپیچی کودکان بریتانیایی از بررسی آنلاین سن

از هر پنج کودک بریتانیایی، دو نفر می‌گویند که از بررسی آنلاین سن خود سرپیچی می‌کنند.

گسترش
1405/04/23 - 15:05- اروپا

گسترش امنیت سایبری و تاب‌آوری ارمنستان توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا حمایت از امنیت سایبری و تاب‌آوری ارمنستان را گسترش می‌دهد.

قوانین
1405/04/23 - 12:05- اروپا

قوانین سخت‌گیرانه در مورد تبلیغات کلاهبرداری توسط آفکام

سازمان تنظیم‌کننده مقررات رسانه‌ای بریتانیا قوانین سخت‌گیرانه‌تر در مورد تبلیغات کلاهبرداری پیشنهاد داد.