about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اتهام کارشناسان هوایی اسرائیل به روسیه

کارشناسان هوایی اسرائیل مدعی هستند روسیه جی پی اس (GPS) هواپیماهای آن‌ها را دستکاری می‌کند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ کارشناسان حمل و نقل هوایی اسرائیل اعلام نموده‌اند، طی سه هفته گذشته حملات سایبری روسیه باعث اختلال در سامانه‌های ناوبری هواپیماهایی که در فرودگاه بن گوریون (Ben Gurion Airport) فرود می‌آیند، شده است. رادیو گلگلتز (Army Radio or Galei Tzahal) که درحال حاضر تحت مدیریت نیروهای دفاعی اسرائیل قرار دارد در این خصوص می‌گوید، یک نماینده عالی رتبه وزارت دفاع به یکی از کشورهای اروپایی سفر کرده تا با مقامات آمریکایی درخصوص مسائل مختلف خصوصاً اختلالات اخیر در فضای هوایی اسرائیل بحث و تبادل نظر کند. 

رئیس سازمان هواپیمایی اسرائیل نیز بیان داشته است:

ما در ابتدا فکر می¬کردیم که این اختلالات فقط در محدوده بن گوریون رخ می‌دهد، اما بعداً معلوم شد که هواپیماهای شهر لارناکای قبرس (Larnaca) نیز با چنین اختلالاتی مواجه می¬شوند. درحال حاضر تنظمیات جدیدی در روش فرود هواپیماها انجام شده و در این خصوص هیچ‌گونه اختلالی رخ نداده است. با این حال، اختلالات با حسگرهای زمینی قابل تشخیص نیستند و فقط در هوا و زمانی که هواپیما در آسمان است حس می‌شوند. این اختلالات کنترل هواپیما توسط خدمه‌ها و تاحدی سرویس کنترل ترافیک هوایی را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

روسیه این اتهام اسرائیل را رد کرده و گفته است اخبار این حوزه همه جعلی هستند و نباید جدی گرفته شوند. در حال حاضر این اختلالات در فضای هوایی اسرائیل وجود دارد و کلیه متخصصان بسیج شده¬اند تا راهکارهایی برای رفع این مشکل ارائه دهند، اگرچه برخی‌ها معتقدند منشأ این اختلالات می‌تواند تجهیزات جنگ الکترونیک مورداستفاده در سوریه و ناوهای دریای مدیترانه باشد.
 

تازه ترین ها

محدودیت‌های شبانه استفاده از رسانه‌های اجتماعی برای نوجوانان

بریتانیا محدودیت‌های پیش‌فرض رسانه‌های اجتماعی را برای نوجوانان در طول شب در نظر گرفته است.

حمله
1405/04/24 - 15:37- جرم سایبری

حمله سایبری به غول مواد غذایی ژاپن

حمله سایبری به شرکت نیکیری، بزرگ‌ترین تأمین‌کننده مواد غذایی منجمد در ژاپن، نگرانی‌هایی را درباره اختلال در زنجیره تأمین مواد غذایی این کشور ایجاد کرده است.

سرقت
1405/04/24 - 15:28- جرم سایبری

سرقت سوابق پزشکی بیماران در حمله سایبری به شبکه درمانی استرالیا

شبکه درمانی پارتنرد هلث که ده‌ها مطب پزشکان عمومی و کلینیک‌های تخصصی سرطان پوست را در سراسر استرالیا اداره می‌کند، از وقوع یک حمله سایبری گسترده و سرقت اطلاعات پزشکی و شخصی بیماران خبر داد.