about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

وزارت امنیت داخلی آمریکا مدعی شد هکرهای چینی شبکه‌های دولتی و خصوصی این کشور را هدف حملات سایبری قرار داده‌اند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ وزارت امنیت داخلی آمریکا اخیراً مدعی شده هکرهای چینی مرتبط با وزارت امنیت داخلی این کشور در حال انجام حملات سایبری به شبکه‌های دولتی آمریکا هستند.

سازمان امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا (CISA) در گزارشی جدید به مدیران رایانه‌های بخش دولتی و خصوصی هشدار داد، عوامل سرویس‌های اطلاعاتی چین که با وزارت امنیت داخلی این کشور ارتباط دارند از اطلاعات موجود در دسترس عموم برای حمله سایبری به ادارات دولتی و خصوصی آمریکا استفاده می‌کنند.

سازمان فوق در ادامه مدعی شد این هکرهای چینی که ازلحاظ مهارت در سطوح مختلفی قرار دارند معمولاً از اطلاعات منبع باز برای طراحی و انجام عملیات سایبری استفاده می‌کنند. این سازمان آمریکایی در ادامه هشدار داد، هکرهای چینی ضمن استفاده از ابزارهای شناخته‌شده به شبکه‌هایی نفوذ می‌کنند که دارای نقص امنیتی هستند.

این سازمان امنیتی به بخش‌های دولتی و خصوصی توصیه کرد:

ایجاد وصله‌های دقیق بهترین دفاع در برابر این حملات سایبری است.

در انتها هم سازمان امنیت سایبری و امنیت زیرساخت آمریکا ضمن آن‌که مشخص نکرد کدام سازمان‌ها تحت تأثیر این حملات قرارگرفته‌اند مدعی شد، هکرهای چینی با استفاده از منابع اطلاعاتی موجود در حوزه تجارت و ابزارهای هکری منبع باز این حملات را شکل داده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
راه‌اندازی
1405/04/23 - 10:48- هوش مصنوعي

راه‌اندازی سیستم آزمون دانشگاهی دیجیتال در یونان

وزارت مدیریت دیجیتال و هوش مصنوعی یونان و دانشگاه ارسطو تسالونیکی یک سیستم آزمون دیجیتال دانشگاهی راه‌اندازی کرده‌اند.

اختصاص
1405/04/23 - 10:32- هوش مصنوعي

اختصاص بودجه 5 میلیون دلاری به کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان

صندوق کارآفرینی اردن ۵ میلیون دلار به شرکت «STV» برای ساخت کریدور هوش مصنوعی اردن-عربستان اختصاص داد.

تأکید
1405/04/23 - 10:25- آسیا

تأکید هند بر ایجاد قابلیت‌های داخلی در هوش مصنوعی و امنیت سایبری

هند بر لزوم ایجاد قابلیت‌های داخلی در هوش مصنوعی و امنیت سایبری برای مقابله با تهدیدات فزاینده تأکید کرد.