about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بزرگ‌ترین
1405/01/10 - 16:13- جنگ سایبری

بزرگ‌ترین حمله سایبری به شرکت‌های نفتی امارات

شرکت های نفتی امارات مورد حمله سایبری گروه هکری نصیر قرار گرفت

مقامات نروژ عامل حمله سایبری به شبکه‌های دولتی این کشور را هکرهای چینی معرفی کردند. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سرویس امنیتی پلیس نروژ مدعی شد عامل هک شبکه‌های دولتی کشور در سال 2018 گروه هکری APT31 بوده است، اگرچه به شواهدی مبنی بر اینکه مهاجمان به اسرار دولتی یا اطلاعات شخصی شهروندان دسترسی پیداکرده‌، نرسیده‌ است. 

طی تحقیقات مشخص شده که مهاجمان حقوق ادمین کسب کرده و به سیستم‌های رایانه‌ای متمرکز که توسط تمام مؤسسات اداری دولتی کشور مورداستفاده قرار می‌گرفته‌اند، دسترسی پیداکرده‌اند. 

ظاهرا هکرها برخی از داده‌ها را از سیستم‌های اداری دانلود کرده‌اند و به نام کاربری و پسورد کارکنان سازمان‌های دولتی دسترسی پیداکرده‌اند. 

سازمان‌های انتظامی نروژ اشاره‌ای به ارتباط مستقیم این حمله به گروه APT31 نکرده‌اند، اما «Hanne Blomberg»، رئیس سازمان ضد جاسوسی این کشور در مصاحبه با شرکت رادیوتلویزیون «NRK» نروژ حمله را به گروه مذکور نسبت داده است. 

مقامات نروژ همچنین مدعی هستند در تابستان 2018 همین گروه هکری شرکت ارائه‌دهنده خدمات ابری Visma AG را نیز هدف قرار داده‌ است. 

در سال 2019 تحلیلگران شرکت «Rapid7» و «Recorded Future» این هک را به گروه هکری APT10 نسبت دادند، اکنون نیز به ارتباط میان گروه APT10 و RedBravo نام دیگر گروه APT31 پی برده‌اند. 

منبع:

تازه ترین ها
تصویب
1405/04/02 - 10:13- هوش مصنوعي

تصویب طرح ملی هوش مصنوعی در سرزمین‌های اشغالی

رژیم صهیونیستی طرح ملی هوش مصنوعی را با هدف تبدیل شدن به قدرت برتر فناوری تصویب کرد.

واگذاری
1405/04/02 - 10:02- آسیا

واگذاری حاکمیت دیجیتال ارمنستان به آذربایجان

ارمنستان اعلام کرد که طی یک توافق‌نامه، داوطلبانه حاکمیت دیجیتال را به آذربایجان واگذار می‌کند.

انتقاد
1405/04/02 - 09:45- تلگرام

انتقاد دوروف از مسدودسازی تلگرام در هند

بنیان‌گذار پیام‌رسان تلگرام تأکید کرد که این اقدام میلیون‌ها کاربر عادی را متضرر کرده و تأثیر چندانی در جلوگیری از افشای سؤالات امتحانی نداشته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.