about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

انتشار شده در تاریخ

اتهام جاسوسی به یک دانشجوی روس

یک شهروند روس که در دانشگاه های آمریکا تحصیل می کرد، به اتهام گردآوری اطلاعات دفاع سایبری به نفع مسکو بازداشت شد.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ خانم ماریا بوتینا (Maria Butina)، شهروند روس و دانشجوی دانشگاه «آمریکن» به اتهام گردآوری اطلاعات دفاع سایبری (Cyber Warfare) به نفع مسکو بازداشت شد. مقامات این دانشگاه ادعا کردند که وی روی پروژه حساس دفاع سایبری مشغول فعالیت بوده و اطلاعات حساس را برای روسیه ارسال می کرده است.

قاضی پرونده، از وی درخواست کرده است تا در تاریخ 6 سپتامبر در دادگاه حاضر شود و از خود دفاع کند. در حال حاضر این شهروند روس متهم به جاسوسی به نفع روسیه است.

در دانشگاه از ماریا خواسته شده بود روی پروژه دفاع سایبری برای بنیاد مرزهای الکترونیک (The Electronic Frontier Foundation) که یک سازمان غیرانتفاعی است، کار کند.

به ادعای مدیران این بنیاد، هدف آن دفاع از آزادی رسانه ‌ها و حقوق بشر است و به گروه‌ های آسیب پذیر در برابر نقض حقوق بشر در داخل و خارج آمریکا از جمله اوکراین کمک می‌کند. اما اطلاعاتی که این بنیاد برای پیشبرد اهداف خود برای کمک به گروه‌ های آسیب پذیر می‌ خواست، به دولت روسیه نیز مربوط می شده است.

دادستانی فدرال، اسنادی را به دادگاه ارائه کرده که نشان می ‌دهد ثبت نام ماریا در دانشگاه آمریکن یک پوشش صرف برای عملیات جاسوسی بوده و وی با «اتحادیه دارندگان سلاح گرم» نیز تماس‌ هایی برقرار کرده بود و در نشست ‌های آنها شرکت می‌کرده است.

به گفته دادستان پرونده، ماریا با یکی از اعضای پیشین پارلمان روسیه تماس داشته که وزارت خزانه‌ داری ایالات متحده (U.S. Treasury Department)،  وی را به خاطر ارتباط‌ های نزدیک با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری آن کشور تحریم کرده است.

تازه ترین ها
هشدار
1405/04/02 - 08:44- هوش مصنوعي

هشدار امنیتی گروه پنج چشم درباره نسل تازه هوش مصنوعی

گروه اطلاعاتی پنج چشم (Five Eyes) در مورد تهدیدات مدل‌های جدید هوش مصنوعی هشدار داد.

بیش
1405/04/01 - 16:36- آسیب پذیری

بیش از ۴ هزار روتر دی‌لینک به بات‌نت AryStinger آلوده شدند

پژوهشگران امنیتی از شناسایی بات‌نت جدیدی با نام AryStinger خبر داده‌اند که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های قدیمی، بیش از ۴ هزار روتر فرسوده دی‌لینک را آلوده کرده است.

در
1405/02/01 - 15:13- ایران

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم

در غم از دست دادن پدر امت به سوگ نشسته ایم