about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اتهام به روسیه برای حمله به ساختارهای کانادا

دولت کانادا، سازمان اطلاعات نظامی روسیه (GRU) را برای حملات سایبری به آژانس جهانی ضد دوپینگ مستقر در مونترال مقصر دانست.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان، به نقل از «securityaffairs»؛ وزارت خارجه کانادا در بیانیه ای گفت:

دولت کانادا با اطمینان بالا تشخیص داد که ارگان اطلاعات نظامی روسیه (GRU) مسئول این حملات سایبری بوده است. این حملات بخشی از یک طرح گسترده در فعالیت های دولت روسیه به حساب می آید که در خارج از مرزهای مناسب رفتار قرار دارند. این بی توجهی به قوانین بین المللی را نشان می دهد و نظم آن را که براساس قوانین است، تضعیف می کند. همه ی افرادی که برای این نظم ارزش قائلند،  برای محافظت از آن ، دور هم جمع می شوند.

کانادا و متحدانش، روسیه را برای راهبرد سایبری تهاجمی اش متهم کرده اند؛ زیرا این راهبرد، مدام در تلاش است تا در سیاست کشورهای خارجی دخالت کند.

در آوریل، شبکه های رسمی سازمان ممنوعیت سلاح های شیمیایی (OPCW)، مورد هدف حملات سایبری قرار گرفت. کشورهای متحد، کاخ کرملین را مسئول این حملات می دانند.

روزنامه ی «NRC» واقع در هلند و روزنامه ی «Tages-Anzeiger» سوئیس، در ماه سپتامبر، گزارش دادند که سرویس اطلاعات هلند، 2 جاسوس روسی را که سازمان اطلاعات نظامی روسیه کار می کردند ، دستگیر کرد.

جاسوس ها مشکوک به برنامه ریزی برای هک آزمایشگاه «Spiez» در نزدیکی برن (Bern) بوده اند. این آزمایشگاه ، تحقیقاتی را برای یک سازمان نظارت جهانی سلاح های شیمیایی، سازمان ممنوعیت سلاح های شیمیایی (OPCW)، انجام می دهد.

محققان آزمایشگاه یاد شده، مسمومیت مامور سرگی اسپیکال(Sergei Skripal) و دخترش در سالیسبوری (Salisbury) را بررسی می کردند. آن 2 عامل، تجهیزاتی را برای هک کردن شبکه ی آزمایشگاه و جاسوسی درباره ی فعالیت های پژوهشگران، با خود به همراه داشته اند.

هلند 4 مامور مظنون را اخراج کرد. درحالیکه آمریکا 7 عامل روسی را به هک آژانس جهانی ضد دوپینگ (WADA) در 2016 متهم کرد.

وزارت خارجه افزود:

در همان دوره، مرکز اخلاق در ورزش کانادا، توسط نرم افزار های مخرب در معض خطر قرار گرفت. این بدافزارها، دسترسی غیر مجاز به شبکه ی مرکز را فراهم می ساختند.

بریتانیا و استرالیا، اطلاعات نظامی روسیه را برای اداره ی یک کمپین گسترده ی جاسوسی، متهم کرده اند.

تازه ترین ها
مواجهه
1405/04/22 - 12:07- آفریقا

مواجهه کارگران آفریقای جنوبی با تشدید تهدیدات دیپ‌فیک

کارگران آفریقای جنوبی در تشخیص کلاهبرداری‌های هوش مصنوعی با افزایش تهدیدات دیپ‌فیک با مشکل مواجه هستند.

تأسیس
1405/04/22 - 11:58- آسیا

تأسیس اولین آژانس اطلاعات متمرکز ژاپن با حمایت غرب

ژاپن در نظر دارد با حمایت متحدان غربی خود، یک آژانس اطلاعاتی متمرکز جدید بسازد.

مشارکت
1405/04/22 - 11:16- اینترنت اشیاء

مشارکت تالس و سینگتل برای راه‌اندازی شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی

تالس و سینگتل شبکه جهانی سیم‌کارت الکترونیکی را برای دستگاه‌های تجاری اینترنت اشیا راه‌اندازی کردند.