about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت امنیتی رکوردد فیوچر ادعا می‌کند، هکرهای ایرانی به حوزه انرژی کشورهای اروپایی حمله کرده‌اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبریان؛ شرکت امنیت سایبری رکوردد فیوچر (Recorded Future)، ادعا می‌کند یک گروه هکری وابسته به ایران حوزه انرژی اروپا را هدف قرار داده است. این کار به منظور انجام عملیات شناسایی برای جمع‌آوری اطلاعات حساس صورت می‌گرفت

.محققان رکوردد فیوچر توضیح دادند هکرها از بدافزار متن‌باز پاپی‌رت (PupyRAT)، استفاده می‌کردند که امکان نفوذ به ویندوز، لینوکس، مکینتاش و اندروید را برای آن‌ها فراهم می‌کرد. پای‌رت امکان دسترسی مهاجمان به نام‌های کاربری، رمزهای عبور و اطلاعات حساس را ارائه می‌داد.

تحلیلگران ادعا می‌کنند حملات یاد شده توسط گروه APT33 انجام گرفته است. آن‌ها مدعی هستند این گروه وابسته به دولت ایران است. همچنین آن‌ها اشاره کردند که گروه مورد بحث از گذشته زیرساخت‌های حیاتی حوزه‌های دیگر را نیز هدف قرار می‌دهد. کمپین بدافزاری یاد شده در بازه زمانی نوامبر 2019 تا ژانویه 2020 فعالیت می‌کرد.

تحلیلگران نتوانسته‌اند تا این لحظه شیوه دقیق انتشار بدافزار را شناسایی کنند؛ اما باور دارند این کار به واسطه انجام حملات اسپیر فیشینگ (Spear-Phishing) صورت گرفته است. محققان ادعا می‌کنند هکرهای APT33 پیش از ارسال سندهای آلوده، ابتدا اهداف خود را شناسایی کرده و اعتماد آن‌ها را جلب می‌کنند.

محققان رکوردد فیوچر مدعی هستند، حجم بالایی از ترافیک شبکه شرکت‌های فعال حوزه انرژی را مشاهده کرده‌اند که به طور مرتب با زیرساخت فرماندهی و کنترل کمپین‌های پایی‌رت ارتباط برقرار می‌کرد. این مسئله نشانه‌ای از انجام یک عملیات جاسوسی سایبری است.

مدیر توسعه تهدیدات راهبردی رکودد فیوچر توضیح داد، برای حمله به سامانه‌های یاد شده باید موارد امنیتی مانند احراز هویت دومرحله‌ای دور زده شود. همچنین به نظر می‌رسد هکرها از حمله بروت فورس برای دستیابی به رمزهای عبور استفاده کرده باشند.

رکوردد فیوچر شرکت‌های حوزه انرژی که مورد حمله واقع شده‌اند را از این موضوع مطلع کرده است؛ اما نام هیچ‌یک از این شرکت‌ها به صورت عمومی اعلام نشد.

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

احضار
1405/04/22 - 16:14- جرم سایبری

احضار سفیر روسیه در فرانسه در پی حملات سایبری

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد این کشور در روزهای آینده سفیر روسیه در پاریس را در واکنش به آنچه یک کارزار گسترده حملات سایبری علیه کشورهای اروپایی، از جمله فرانسه، خوانده شده است، احضار خواهد کرد.