about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اتریوم ۲.۰ رسماً راه‌اندازی شد

امروز ۱۱ آذر ساعت ۱۲:۰۰ به‌وقت جهانی (۱۵:۳۰ به‌وقت‌تهران) اتریوم ۲.۰ رسماً راه‌اندازی شد و اتریوم حالا روی اثبات سهام هم فعالیت می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ,اتریوم ۲.۰ که کار توسعه روی آن از سال ۲۰۱۵ آغازشده است، بزرگ‌ترین به‌روزرسانی اتریوم تا به امروز است که قرار است درنهایت اتریوم را به الگوریتم اثبات سهام کوچ دهد و مشکلات مقیاس‌پذیری (تراکنش‌های آهسته و کارمزدهای بالا) در این شبکه را حل کند. امروز «فاز صفر» این به‌روزرسانی رسماً اجرا شد.
همچنین بخوانید: اتریوم ۲.۰ چیست؟ هر آنچه باید بدانید
بلاک چین فعلی اتریوم تا عرضه فاز ۲ این شبکه (احتمالاً تا ۲۰۲۲) به‌طور موازی فعالیت خواهد کرد و بنابراین استخراج اتریوم همچنان ادامه خواهد یافت تا کار توسعه بلاک چین جدید به پایان برسد و بعد تمام بلاک چین منتقل شود.
افرادی که تمایل داشته باشند به‌طور مستقیم در سهام‌گذاری اتریوم ۲.۰ شرکت کنند باید حداقل ۳۲ واحد اتر را در کلاینت رسمی این شبکه (قابل‌دانلود از سایت رسمی) به اتریوم ۲.۰ اختصاص دهند و همچنین نود (کامپیوتر) آن‌ها همیشه روشن بماند.
فراموش نکنید که با انتقال اتر به اتریوم ۲.۰ برای سهام‌گذاری، تا اجرای فاز دو (حدود دو سال دیگر) اترها قفل می‌شوند و نمی‌توانید اترهای خود را منتقل یا خرج کنید.
افرادی که شرایط سهام‌گذاری مستقیم را در اختیار ندارند می‌توانند از صرافی‌ها، کیف پول‌ها و استخرهایی که امکان سهام‌گذاری را فراهم خواهند کرد استفاده کنند. در این نوع سرویس‌ها نیاز به داشتن ۳۲ اتر یا روشن‌بودن همیشگی سیستم نیست.

تازه ترین ها
برچسب‌گذاری
1405/04/23 - 18:47- هوش مصنوعي

برچسب‌گذاری آهنگ‌های تولید شده توسط هوش مصنوعی

صنعت موسیقی برچسب‌هایی برای آهنگ‌های تولید شده توسط هوش مصنوعی معرفی کرد.

طرح
1405/04/23 - 17:55- اروپا

طرح آزمایشی یوروی دیجیتال توسط بانک مرکزی اروپا

بانک مرکزی اروپا، ارائه دهندگان خدمات پرداخت را برای طرح آزمایشی یوروی دیجیتال تأیید کرد.

سرپیچی کودکان بریتانیایی از بررسی آنلاین سن

از هر پنج کودک بریتانیایی، دو نفر می‌گویند که از بررسی آنلاین سن خود سرپیچی می‌کنند.