about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

یکی از اعضای کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات دومای روسیه، اخیرا در گفتگو با اسپوتنیک به ارزیابی تقابل ایران و آمریکا در فضای سایبری پرداخته است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ خبرگزاری اسپوتنیک اخیرا در گفتگویی با متخصصان امنیت سایبری روسیه، به بررسی نگاه دولت و نظامیان آمریکا به تهدیدات سایبری موجود از سوی ایران پرداخته اند. به عقیده بسیاری از کارشناسان، گمانه زنی در مورد توان سایبری ایران، کره شمالی، روسیه و چین، همواره برای پنتاگون حیاتی و جذاب بوده است و به نهادهای دفاعی ایالات متحده در تعیین اولویت ها یاری رسانده است.

اوگنی لیفشیتس (Evgeny Lifshits)، عضو کمیسیون سیاست های اطلاعاتی، فناوری اطلاعات و ارتباطات دومای روسیه ، اخیرا در گفتگو با اسپوتنیک فارسی گفت:

ایالات متحده نیروهای سایبری خود را بدون در نظر گرفتن قدرت و توانمندی هکرهای ایرانی، تقویت می کند.

رسانه های پرچمدار آمریکا مدت ها است در مورد حملات سایبری منسوب به 4 کشور یاد شده گزارش منتشر می کنند. به عنوان مثال، دریادار جیمز استاوریدیس (Adm. James Stavridis)، اخیرا در گفتگو با بلومبرگ، دولت آمریکا را به به تمرکز بر توسعه توان سایبری خود فرا خوانده است. وی گفت:

چین و روسیه در حوزه نظامی از توانایی های سایبری عظیمی برخوردار هستند. سایر کشورها، به ویژه ایران و کره شمالی نیز توانمندی های به سزایی دارند. در مقطع کنونی، ایالات متحده در فضای مجازی مورد هجمه قرار گرفته است و باید به این حملات پاسخ سریع دهد.

این در حالی است که لیفشیتس بر این باور است که موضع هشدار استاوریدیس، فقط بخشی از یک دستور کار گسترده تر است.

بخش دیگری از این تعاملات، ماهیتی صرفا سیاسی دارند. به عبارت دیگر، بسیاری از کارشناسان سیاسی معتقدند که ایالات متحده برای پیشبرد اهداف سیاسی خود در جهان، به تبیین نقش روسیه، چین، ایران و کره شمالی، به عنوان دشمنان سایبری خود نیاز دارد. 

به عنوان مثال، در ماه مارس سال میلادی حاضر، وزارت دادگستری آمریکا اسامی 9 ایرانی را به عنوان متولیان هک دانشگاه های این کشور، معرفی کرد و دیوید بودیچ (David Bowdich)، معاون رئیس FBI، در یک کنفرانس مطبوعاتی در وزارت دادگستری اعلام کرد که این هکرها به دستور دولت ایران عملیات یاد شده را اجرا کرده اند.

به عقیده لیفشیتس، اظهارات بودیچ بسیار اغراق آمیز بوده است. زیرا اگر ایرانی ها واقعا اطلاعات حساسی به سرقت برده بودند، بی شک ایالات متحده به تهدید و اتهام زنی اکتفا نمی کرد.

این در حالی است که اوگنی یوشچک (Evgeny Yushchuk)، استاد دانشگاه اورال (Ural State University) و متخصص امنیت سایبری و اطلاعات روس، بیش از آن که ایران را یک تهدید جهانی در حوزه سایبری بداند، با اشاره به حمله استاکس نت به نیروگاه هسته ای نطنز، این کشور را یکی از بزرگ ترین قربانیان حملات سایبری معرفی می کند.
 

تازه ترین ها
وزارت
1405/04/23 - 08:57- آمریکا

وزارت خزانه‌داری آمریکا سرویسFirst VPN را تحریم کرد

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده سرویس «First VPN» و مدیر اوکراینی آن را به اتهام همدستی با گروه‌های باج‌افزاری تحریم کرد.

افزایش
1405/04/22 - 17:27- اروپا

افزایش جرایم سایبری در اسپانیا

قربانیان جرایم سایبری در اسپانیا نسبت به سال گذشته ۹.۳ درصد افزایش یافته است.

نظارت
1405/04/22 - 16:34- اروپا

نظارت مالی بر ارائه دهندگان خدمات ابری در بریتانیا

ارائه دهندگان خدمات ابری حیاتی با نظارت جدیدی برای محافظت از زیرساخت‌های مالی بریتانیا روبرو هستند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.