about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نفوذ
1405/04/04 - 12:52- تروریسم سایبری

نفوذ رژیم صهیونیستی با استارلینک به ایران

نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی ادعا کرد که اسرائیل ده‌ها هزار سیستم استارلینک را به ایران قاچاق کرده است.

بازار
1405/02/02 - 13:10- بررسی تخصصی

بازار سیاه فیلترشکن در زمان قطع اینترنت؛ از قیمت‌های میلیونی تا موج گسترده کلاهبرداری

مقاله ای از کارشناس سایبری مهیار خدادادی پیرامون مسئله فیلتر شکن ها در زمان قطعی اینترنت بین المللی

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ابزار تبلیغاتی جدید فیس‌بوک

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ این روزها وادار کردن مردم به بارگذاری یک برنامه خاص بر روی گوشی کار دشواری است، چه برسد به مجبور کردن آن‌ها به استفاده از این برنامه‌ها. در این میان شناسایی کاربران واقعی برنامه‌های همراه نیز اهمیت خاص خود را دارد.

در این میان فیس‌بوک از برنامه‌های خود برای شناسایی افرادی خبر داده که پس از بارگذاری برنامه‌های مختلف از آن‌ها برای خرید، پرداخت درون برنامه‌ای و... استفاده می‌کنند. بدیهی است شناسایی چنین افرادی که به‌طورجدی از امکانات برنامه‌های موبایلی استفاده می‌کنند می‌تواند آن‌ها را به اهدافی ارزشمند برای شرکت‌های تبلیغاتی مبدل کند.

محصول جدید فیس‌بوک در این راستا App Event Optimization, نام دارد و شرکت‌های تبلیغاتی با استفاده از آن می‌توانند به‌طور مستقیم به کاربرانی که در درازمدت از برنامه‌های موبایلی نصب‌شده خود استفاده می‌کنند، دسترسی پیداکرده و آن‌ها را هدف تبلیغات و پیام‌های بازرگانی قرار دهند.

مدیران فیس‌بوک معتقدند این کار برای پیشبرد کسب‌وکار بر مبنای برنامه‌های موبایلی ضروری است و با توجه به اینکه 90 درصد از فعالیت‌های کاربران در زمان استفاده از تلفن همراه معطوف به اجرای برنامه‌های موبایلی است شناسایی برنامه‌های محبوب هر کاربر نیز اهمیت دارد. از سوی دیگر 58 درصد از خریدهای موبایلی در امریکا از طریق برنامه‌های همراه صورت می‌گیرند.

نکته جالب این است که پس از گذشت سی روز از نصب یک برنامه همراه تنها 6 درصد از افرادی که برنامه یادشده را بارگذاری کرده‌اند کماکان از آن استفاده می‌کنند و حال فیس‌بوک امکان شناسایی این شش درصد را فراهم آورده است.

 

تازه ترین ها
نامیبیا
1405/04/21 - 18:04- آفریقا

نامیبیا اولین آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی را تدوین کرد

یونسکو و نامیبیا یک آیین‌نامه اجرایی رسانه‌های اجتماعی برای استانداردهای اخلاقی تدوین کردند.

گسترش
1405/04/21 - 17:38- هوش مصنوعي

گسترش امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی

مایکروسافت امنیت ویندوز مبتنی بر هوش مصنوعی را گسترش می‌دهد.

همکاری
1405/04/21 - 17:09- هوش مصنوعي

همکاری مراکش و فرانسه در زمینه حاکمیت هوش مصنوعی

مراکش از طریق همکاری با فرانسه در ژنو از حاکمیت هوش مصنوعی انسان‌محور حمایت خواهد کرد.